💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat

Ardarazli (13Yox niye ki, men oxudum Hetta Yanimda ki, mektebli ucunde oxudum. Cox gozel, duzgun fikirlerdir. Menide bir sual duwundurur: bes bizim Mektebler ne vaxtan Alman mekteblerinin sitemi kimi tekmillewcek???2013/21:59)
Bizim almanlardanfərqimiz nədir? Bu sualməni uşaqlıqda dava-dava oynayanda“öldürdüyüm nemesləri”daha yaxındantanıdığım gündəndüşündürməyəbaşlamışdır. Axı onlar dabizim kimi məktəbəgedirlər, peşəyəyiyə
_ELYA_ (13Cox gozel. Telesme hele oxuyasi olacaqsan. Almaniyada yawayan bir hemyerlimizin yazdiqlarini umumilewdirib bura yerlewdirirem. Onlarin uwaqlari orda oxuyur maraqli muqayiseler var.2013/22:08)
Yox niye ki, men oxudum Hetta Yanimda ki, mektebli ucunde oxudum. Cox gozel, duzgun fikirlerdir. Menide bir sual duwundurur: bes bizim Mektebler ne vaxtan Alman mekteblerinin sitemi kimi tekmillewcek?

Ardarazli (13he ardinida oxudum, VALLAH onlarin tehsil sistemi mukemmeldir. Insanin mekteb illerine heyifi gelir2013/22:15)
Cox gozel. Telesme hele oxuyasi olacaqsan. Almaniyada yawayan bir hemyerlimizin yazdiqlarini umumilewdirib bura yerlewdirirem. Onlarin uwaqlari orda oxuyur maraqli muqayiseler var.

Ardarazli (13Ela, ela, ela.2013/22:31)
.Ibtidai məktəbdəuşaqların inkişafı ümumişəkildə aşağıdakımərhələlərdən keçir:- tanışlıq,- əldə olunmuş biliklərinbaşqa kontekslərəkeçirmək qabiliyyəti,- biliyə yiyələnməyin rutinüsullarına malik olma
_ELYA_ (13Cox wadam. Bu hisseni xususi qeyd edirem. Gördüyümüz kimi2013/22:32)
he ardinida oxudum, VALLAH onlarin tehsil sistemi mukemmeldir. Insanin mekteb illerine heyifi gelir