canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
İntim elaqeye mane olan sebebler

Psixi ve fiziki cehetden iki yetkin şexsin intim elaqeye gire bilmemesine mane olan sebeb nedir? Ne üçün er-arvadın cinsi heyata başlamaq cehdleri boşa çıxır? Mütexessisler nikahların bele veziyyetine bir-biri ile elaqedar olan bir is kimi sebeb gösterirler.

İlk cinsi elaqeden evvel her bir qızda müeyyen emosional gerginlik olur. Lakin bekaret nikahında cinsi elaqeye girişmek meqamı gelende bu gerginlik qorxuya, bezen telaşlı qorxuya çevrilir. Bele reaksiya en çox tez müteessir olan qızlarda baş verir.

İlk cinsi elaqede ağrı qorxusu (kontofobiya) o qeder aydın görünür ki, cinsi elaqeye tamamile razı olan qızda kişinin ilk aktını hereketi onda öz arzusuna münasib olmayan hereketlerin baş vermesine sebeb olur. O ağlamağa, çırpınıb ağuşdan çıxmağa çalışır, erini iteleyerek “bu işi” o birisi güne saxlamağı xahiş edir. Qızın özünü bele aparması, onun daxili heyecanlarını o yere çatdırır ki, onun xarici cinsiyyet üzvlerine en ince ve ehtiyatlı temas onda xoşa gelmeyen hissler emele getirir ve o, qeti süretde intim elaqeni redd edir. Bele veziyyete uşaqlıq yolunun ve çanaqdibi ezelelerinin qeyri-iradi qıcolması (vaginizm) da elave olunursa yalnız cinsi elaqeye deyil, hetta adi ginekoloji müayinenin aparılmasına da imkan vermir. Vaginizmin en keskin forması hetta müayine haqqında fikirleşdikde bele baş veren spastik qıcolmalardır.

Gelecekde her şeyin yaxşılıqla qurtaracağı ümidile yeni evlenenler cinsi elaqe arzusundan müveqqeti olaraq el çekir ve herdenbir qorxa-qorxa bu teşebbüsü tekrar etmeye çalışırlarsa da, bele teşebbüsler özünü doğrultmur. Eger bele nikah uzun müddet davam edirse bununla elaqedar nevrozlar ve başqa daha ağır simptomlar yaranır. Mütexessisler bele hesab edirler ki, bekaret nikahı qorxaq, her şeyden şübhelenen, cesaretsiz qızların ve yumşaq xasiyyetli, medeni, arvadlarının istek ve arzularını özlerinkinden üstün tutan kişilerin qismetine çıxır. Virqoqamiyada qızın müqavimeti derk olunan haldır ve er-arvadın birge seyi ile aradan qaldırıla


[1] 2 3 4 >>

Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Cinsel Bilgiler
»Cinsellik
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7498 / 976