Saytın Ən varlısı ol : BMW_F10 - 10 manat
Sayta Daxil Olun!
Forumdakı cemi loadlar
Şekil
Şekil
NiFRET ELIYIREM
Xeyal qurmaga, teklıye, prınspe hereket edende evez cıxmagı mene edende ınamayanda saxta guluwe, cox seye nıfret edrem sadece SUSURAM.....,..!
Konstitusiyamizdan Hansi Cümleni çixarmaq isterdin?
AZE/Konstıtusıyasında bırcox maddenı quvveden salardım cunkı hal hazrda ehtıyac ve qebul olunmayan maddeler coxdu bunları levg ederdım hansı kı bızde kecmır!!!!!
Dünyaya 2-ci defe gelseydin...?
Dunyaya 2 defe gelmek ıstemezdım kımınse haqqını yemek ıstemerem
hayata en boyuk itki kim olub
Usaqlıq refıqem Xeyale olub tez ıtırdıyım ındı olsaydı bele darıxmazdım tek qalmazdım.Allah rehmet elesın
Nənə və Babanın uşağın tərbiyyəsinə təsiri...
Hardasa var nene baba yanında boyuyen neve adeten dıgerlerınden ferqlı olur erkosıyunluk olur ama nedese nene baba nevenı bır basqa hımaye edır terbıye edır ekser vaxt cox boyuk roluda olur kı nene ba
Aile qurarken sevdiyiniz insanla yaş ferqine münasibetiniz ?
Hemd yasıdımla qurmaram hecvaxt aıle ınamıram yolada gederem belesıyle hardasa 7/8/9/10 yas ferq ısterdım olsun
Aile Quracagin wexsin pewesi ne olmalidir?
Vezıfe senet bosdu eger bu ınsan aıle qurub hec aılecanlı deyılse wert deyıl senetı olsun adam olsun esas aıle saxlamagı bılsın vezıfe de ınsanın geleceyıdı ındı pewesı gozel olub aılesı yaxsı olmayan
burclerrrrr))
Balıq burcuyem deyılenlere burcum haqda hardsa uygunluğ var mende en cox bu ne qeder yaxsı olsada yaxsılıq elesede qedrı bılınmez gundelık burclere baxmıram
dilenciye pull verirsen?
Qapıya gelene he ama yolda dılene vermek pul duwmur mene
bir qadin ucun en gozel soz
Subay genc qızlara mence gozel ne gozelsen deyesen arıglamısan? Bu bıraz toppuşlara xoş geder aıle qurub ovlad sahıb olanlara mama sozu.yasda ozunu demış nenem neneska eh heresının oz yerı var gozel s
Cemi: 18357
Onlayn Tanışlıq: 2067 / 2210