Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Forumdakı cemi loadlar
Şekil
Şekil
"Son Zeng" -i kimler nece xatırlayır?
Indi de yadima gelir son zeng calinanda ureyim sixilirdi,bilmirdim hara gedim sehere qeder bakini sulendik,diskotekalarda,bulvarda,harda geldi,yatmadiq sehere kimi,cox icdik,eh ne bilim! Hamimiz deli
Indi seni sevirem dildedi?he?
Bilende ki,meni sevmir ozumu ona sevdirib ayrilaram ! Bu mende cox yaxci alinir ! ! ! Men bilmirem sevgi dildedi,gozdedi,ayagdadi,nededi ! . . . Indi qiz oglannan parkda tnw olur diyirki,sevdim,sevdi
Qizlarrr niye?
Cunki,her wey az olanda daha maragli olur,eger oglan her defe qiza seni sevirem dise bu soz adilewir ! ! ! Ona gore de meslehet gorurem qadina ele bir vaxtlarda sevirem dimeg lazimdi ki,hem o yadda qa
Sevginin sebebi.
Mence sevmek o senin olmasa bele onu xowbext gormeydi ! ! ! Ona gore de hansisa sebeb,wert qebul elemir sevgi ! Sobet sevgiye gelende her wey serhed tanimir ! Ama malesef men sozugeden sevgini ancag k
Sevdiyme utanmaq?
heri qaqaw,menim bawima to4ni bele bi wey gelib ! ! ! Men utaniram ! . . . Bu qeder . . .
Xeyanet
Hmm,bilmirem nowun ama mene xeyanet elemiyibler ! ! ! Menim olan qadin mennen ayrilar,ama xeyanet eliye bilmez ! ! ! Bu qeder . . .
Canim.Az saytına gelişiniz
bal qiz....o korpu xudatdadi nabrana geden yolda demir yolunun ustunden kecir orada men yazmiwam..boyuk heflerle canim .az...........bekarcilig idi gece uwaglarnan gezende..beynime duwdu....ozde mawin
<Bayraminiz =Mubarek >
[i]<Menim burada olmagim kimi ise mohkem qiciqlandirir.>[/i]
Romantik Evlilik Teklifi
LGL, yemiyenin payini awirdiblar deyesen,..ustunden de bir vedre su icibler
Cemi: 18357
Onlayn Tanışlıq: 1122 / 789