Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Forumdakı cemi loadlar
Şekil
Şekil
Qizin sevgilisi ola ola bezenmeyine anlam vere bilmirem de ))
Hmm qismen raziyam,men sadeliyi seven qadinlari xowduyuram,makyaj iskustvennidi,mene ise iskustvinni olan hec ne maragli deyil ! ! !Ola biler qizin ayaglari qewengdi,ama bu o dimeg deyilki,o dar giyme
Qısqanclıq sizin üçün ne demekdir?
Eger hansisa oglan menim sevdiyim qiza satawirsa bunun inama ne dexli? Men onu mindar elesem zna4it sevdiyime inanmiram? Yox men senun fikrunnen razi deyilem ! ! ! Bu qeder . . .
...Qayitdim...
Hmm xow gelmisen,gel kec otur yuxari bawda. . . ))
SEVGI nin terifi.
Sevginin terifi yoxdu,cunki her insanin sevgisi ozuycun muqeddesdi ! ! ! Ama dusturu budu,yalan daniwmiyun 1+1=21o
Evli ola ola sevmek
Sevdim ya sevmedim o qadin menim uwaglarimin anasidusa,qeyretimdi,namusumdu,menim ailemin bir uzvudu,onun ayaginin tozunu da hec kime deyiwmerem ! ! ! Bu qeder . . .
Birisin 2defe sevmek...
Menim ilk sevgim buna oxwuyur,men qizi sevirdim ama istemirdim ki,onu sevdiyimi diyim!Sinifde otururduq,qizlar mene sevgili axtarirdi,bir-biq qizlari cagirirdilar ki,bu senun sevgilun olsun diyirdim y
Sizce xeyanet edirem?
Hmm hec ne eleme,gunlerin bir gunu ele biri olucey ki,butun gunuvu ona serf eliyceysen. . . O biriler yaddan cixiceg . . . Men seni yaxci bawa duwurem qaqawim,narahat olma sen sevgini axtarma o ozu se
Sizce qızlar xeyanet etmeyi xoşlayır yoxsa oğlanlar?
Mence oglanlar cox xeyanet eliyir . . . Bele de ki,oglan yazig 18 yawi var misalcun,bir qizi sevir!22,24 yawinda evleniceg,o vaxta qeder bakire qalsa,uz gozu priwik basar,ili gic-gic agrilar olur bede
Cemi: 18357
Onlayn Tanışlıq: 1121 / 711