Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Forumdakı cemi loadlar
Şekil
Şekil
Esil sevgili ne demekdi
Hmm bax bu sual cox qelizdu,hem qelizdu,hem de vacib! ! ! Esl sevgili Mecnun idise deli oldi, Romeo idise bowuna öldu . . . Yeni bunun terifi yoxdu . . . Sadece sene onu diye bilerem ki,ALLAH sene e
sevginin elameti
Sevginin gucu qarwiliqli inamdi ! Qisqancliq qeyretle elaqelidi,qeyretli oglanin da sevdiyi lut gezmez,bawqasina baxmaz her halda ! Bele oldugu halda qisqanc kiwi de qisqanmaga sebeb gormur ! Ama o i
Sevgilin yoxsa veten?
Onsuzda xowum gelmir burdan,haqqsizliqlardan,iwsizlikden,obwim hec neden men qalaram orda . . . Ama burda muharibe olsa qayidaram,bawqa cur burdan ozum qacmag istirem ! ! ! Bu qeder . . .
1 - i ni sevmey yoxsa 1000-nen gezmey? )
Hmm 1 000 000 000 tanimag 1ni secmey daha meqsede uygundu . . . 14 yawimnan 20 yawimaycan,nece qiz olursa olsun duwurdum daliycan tnw olurdum,gozel eybecer ferq elemirdi,ama yawca boyuk qizlar maragli
Xeyanetkar qadındırsa onun cezası ne olmalıdı?
Oldurmeynen hec neye nail olmag olmaz,biz oglanlar qizlari priznovat elemesek,yalniz bir qadini sevsek,xeyanetkar qadin ozuycun bawqa mewguliyyet axtarmaga mecbur oluceg . . . He he he ))) bu qeder .
Sevdiyin qiz chatda yeni sevgili axtariwinda
Menim sevdiyim onu elemezdi hec vaxt . . . Eger pis qiz olsaydi,menim sevdiyim ola bilmezdi ! ! ! Ayrilanda da xeyanete gore ayrilardim,day menim kobudluguma gore yox ! ! ! Bu qeder . . .
Xeyaneti bağışlamağa deyer?
Qadin bagiwliya biler,mence! . . . Ama mecburi deyil ! ! ! Cunki,oglan xeyanet elemegnen lekelenmir axi ! . . . Ama onu da diyim ki,oglan bezende xeyanet eliyir,her wey superdise duwunceli oglan xeyan
Qızları "Seni Sevirem" sözü ile aldadan oğlanlara münasibetiniz?
Hmm duzdu,gerek aldatmasun . . . Cunki,her qiz geleceyin anasi ola biler . . .
Heyata ve insanlara qarşı etibarsızlıq
Eger ozun duzgun insansansa,zna4it senun kimi biri var en azinnan . . . Pis insan yoxdu,pis fikir,pis niyyet var . . . Insanlari bawa salmaq olsa her wey ideal olar,o da mumkun deyil,heyatin maragi da
Cemi: 18357
Onlayn Tanışlıq: 1121 / 652