Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Forumdakı cemi loadlar
Şekil
Şekil
Sevdiyiniz insana etiraf ede bilmediyiniz sey
Hmm ele bir wey olmuyub,ureyimnen keceni dimiwem ona!Ama Sevirem dimemiwem,Seviremi bele dimiwem,belke sevirem?Goresen bu sevgidi ? Diyesen sevireme ! ))) bu qeder . . .
En boyuk gunahiniz ?
Men yazmiwam burda onu,uje istemirem bi de yazim cunki,insan gunahiynan oyunmez !Ya da kimseye bildirmez,onda bu gunah daha da boyuk gunaha cevrilir!ALLAH duzgun insanlarin gunahin bagiwlasin!Meni de
Ilk son.
Men esker idim onda,tlfnnan daniwirdig,son sozu o idi ki,qulaq as mene,men tlfnu qoydum. . . I fso . . .
Gün erzinde en çox gördüyünüz eşya?
Tlfn,siqaret,zajiqalka,komp,qapi,guzgu,tualet ))) vklyuchatel . . . Yadima duwenler bu qeder . . .
Özunuzde hec xowlamadiginiz ve deyiwmek istediyiniz nedi?
Cooox Esebiyem,hem de soyuw soyurem,wot yazmagin xestesiyem bunlari tergitmeg istiyerdim . . . Bu qeder . . .
Her sey var,hec ne yoxdu...
Dimirem ki,her wey varimdu,ama bu gune qeder istediyim,mene lazim olan her weyi verib ALLAH mene!WUKR ALLAHA ! ! ! Bu qeder . . .
Gunahkaram...uzr isteyirem!
Dilim gelmire bagiwla dimeye! . . . Gozdiyirdim zng elesun,ozumu temize cixardirdim i diyirdimki,men seni bawa duwurem,sen de meni bawa duw!Ozu de bilmeden ozunu gunahkar bilirdi ))) bu qeder . . .
Uşaqlıqda en böyük arzunuz ne olub?
Men mustentiq olmag istiyirdim,yawa doldugca gordumki,burda ruwvetxorluq gobey atir,men de gerek ruwvetxor mustentiq olaydim! ! ! Cunki,hansisa ovladi atasiz qoyan cinayetkara pul gucune beraet vermeg
sevgime qovushmaq üçün..
Bilmirem . . . Bu deq fikirlewiremki,ona gore hec neye deymezdi ! ! ! Bu qeder . . .
Sevgiline ne cavab vererdin?
hmm soruwaram ki,meynen evlenersen ? ? ? Evli vaxtlarda ne eliyeceyim uje mene aiddu mence ! Bu qeder . . .
Cemi: 18357
Onlayn Tanışlıq: 1121 / 323