Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Forumdakı cemi loadlar
Şekil
Şekil
Kimin yoxluğu seni yandırır?
Gozum hec kimi axtarmir hec vaxt,belke ele buna gore de gozleri meni axtarani da gormurem ! ! ! Meni yandirmir hec ne,cunki gedene uzulmeg lazim deyil,geden ozgesine gedir,gelene de sevinmeg lazim dey
SEMIMI OL!
Menimcun ferqi yoxdu,onsuzda imkanli olan meni 1 aya taniyiceg,bawa duwuceg ki,mene maragli deyil imkan zad,imkansiz da onu bawa duwuceg ki,menim imkanim o ozudu! . . . Esas odu ki,duzgun insan olsun
NiFRET ELIYIREM
Zeif insanlara haqqsizliq eliyenlere nifret elirem! ! ! Polislere nifret elirem,imkanim olsaydi bir geceye butun polisderi qiraram . . . Nifret elediyim her weyi yazsam bura,sroka apariceylar meni . .
neye göre utanirsan?
Hele de namaz qilmadigima gore,eskerlikde uwaglarin pulun aldigima gore i sevdiyim qiza gore bezen agladigima gore . . . Bawqa hec neye gore . . . Bu qeder . . .
Kişilər qadının keçmişini, qadınlar isə kişinin gələcəyini qısqanır?!,
Hmm, duzdu ama kiwi neinki kecmiwi,indiki zamanin ve geleceyin de qisqanir!Qadin da geleceyin qisqanir,ama oglan da lomlug eliyib kecmiw sevgilisinnen ili gezdiyinnen daniwanda her weyi korluya biler
Ariqlamaq' istiyiiiirrreeeemmmm
Hmm ama men kokelmeg istirem,8 kq da kokelseydim 80 kq olardim,ama malesef 5 ildu iliwib qalmiwam 72 kq-da ))) bu qeder . . .
wto
Menim alemimde hec bir qiza baxmag,hesretin cekmeg lazim deyil,o qiz ki,seynen pastelde olanda senuncun adilewir,mence deymez 7 saniyelik hezze gore gunaha batmaga! Bu menim fikrimdu tebii ki . . . Bu
DEPRESIYA
Men uje 2 aydu o veziyetdeyem . . . Hec yere getmeg istemirem,mahniya qulaq asiram,foruma werh yaziram,2 aydu heyatim menasiz kecir,ya da kinolara baxiram . . . Bu qeder . . .
Eks cinsde beyenmediyiniz xüsusiyyet?
Exlaqsizliq,qeyretsizlik,xeyanet bunlar qadina xas olan hereketler deyil . . . Bezileri de var,bura yazmali deyil ! ! ! Bu qeder . . .
Cemi: 18357
Onlayn Tanışlıq: 1121 / 17