Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Forumdakı cemi loadlar
Şekil
Şekil
Goresen nece olardi?
Kiwi yer uzunde,haqq,edaleti,duzgunluyub,boyuk iradeni,gosteren numune olmalidi! ! ! Qadin ise bu yolda ona yardimci olmalidu,namus,qeyret numunesi olaraq . . . Bir terefden de her wey menfi musbet yu
Qizlari aldatmaq olmaz!
Ele weyler var ki,sevdiyivin ureyin qirmamaqcun yalan da daniwmaga mecbur olursan,kiwi cox weylerle uzlewe biler,ama bu o demeg deyilki,geldiyi,getdiyi,oturdugu yeri sevdiyine oldugu kimi daniwmalidu!
Alina bilecek en aci intiqam,UNUTMAQDIR! !!
Eger sobet menim bir vaxtlar sevdiyim insannan gedirse,men ALLAHA dua eliyeremki,O,xowbext olsun!Cunki,o qiz heqiqeten de xowbextliye laiqdi ! Men onnan hec neyin intiqamin almag istemirem,eksine hala
Yalan oldugunu bilirem
Hmm olub ele . . . Dozmuwem o vaxta qeder ki,lazimi faktlar,deliller toplamiwam i her weyi o insana daniwib munasibetimi kesmiwem o adamla . . . Bu qeder . . .
Bu sevqidi
Mene gore sevgi dilde diyilendise adidi,vereqde yazilandisa yalandi,haqqinda daniwilandisa bu uje belke sevgidi ! ! ! Bu qeder . . .
Yalanı hiss edirsenmi?
Hmm dimezdim her yalani hiss elirem,ama hiss eliyende o adama dimirem,cunki,menim dimeyim olan veziyeti deyiwmir . . . Ona gore de susuram,ama hemin adami da tanimagima 1 yalan yeter . . . O insan men
Elini qoy ureyin uste
Hmm men cox gunahkaram,bilmirem men bu gunahlarla hara gerem . . . Bi de ki,insan elediyi yaxciliqlari hec vaxt diline getirmenelidu ! ! ! Cunki,sen kimese yaxciliq elirsense,sen hec kimsen sadece vas
OZEL!!!
hmm ele biri var idi . . . Indi yoxdu uje ! . . . Istemirem onu tesvir eliyim,men onu beynimin alt yaddawina atmag istediyim bir vaxtda,sen onu mennen soruwursan . . . Alinmir . . . Bi tek onu diye bi
Susuram
Dostumun atasi ölende . . . Cunki,soz tapmirdim dimeye,sadece onu qucaqliyib agliyirdim . . .Cunki,men diyeceyim her hansi soz,olan veziyeti deyiwmir. . . Onda insan hiss eliyir ki,ne qeder hormet,wan
Cemi: 18357
Onlayn Tanışlıq: 1121 / 918