Saytın Ən varlısı ol : BMW_F10 - 7 manat
Sayta Daxil Olun!
Forumdakı cemi loadlar
Şekil
Şekil
Ele birisi varmi heyatinizda...
Her zaman ucun menim heyatimda evezolunmaz insan meni dunyaya getiren Xanimdi ! ! !
Kusmuwem senden.
Hmm en yadda qalani istemirem diyim,o sebeb bize aiddi . . . Ama en uzun muddetli kusululuk 8 il olub,uwaglig dostumnan,ele uwagligdan kusmuwug,bu yaxinlarda bariwdi meynen! . . . Olub ki,anamnan kus
Xatireli küceler...
Kardewler kafesi mene gore unutulmaz izler buraxib . . . Bu qeder . . .
Bir baxışdan aşiq olmaq...
Bilmirem nece saniyedu ama qadinlar esasen diwlere,saata,ayaqqabiya,bi de saca fikir verir . . . Ola biler ilk baxiwdan beynmek ama sevmeg cetin meseledu mence ! . . .
Imtina ede bilersen??
Anamin xowbextliyiycun her weyden imtina ederem,2 weyden bawqa 1.Vetendawliqdan,2.Dinimden . . . Bu qeder . . .
Bölüwe bilmediyin??
Sevgilimle aramda olanlari ancag ikimiz bilirdik,dostumla olanlari da dostumla men . . . Nie mali,mala qatmaliyame,herkesenin oz yeri var . . . Yox olmaz Sevdiyim hem dostum hem de sevgilim olsun,m
SIZ NECE FIKIRLESHIRSIZ?
Hmm su deyildi diyesen . . . Ele bir weydi ki,gerek yawiyasan,yiyib,icmegnen duzelen iw deyil . . . O urey bulanmasi bawqa weyden olar,gor hemin adamin bawi firlanmir? Yimeye turw wey istemir ? . .
Hesab verirsenmi??
Sevdiyim meni atib o hesab versun ! Qaldi ki,anama hesab vermeg,bu mumkun deyil,9 ay ki,men onun betninde olmuwam,bir an onu incitmiwem o uf diyibse,o uf-un evezin min il onu ciynimde gezdirsem de ve
Onu bagiwlamag olarmi?
Bele wey menim bawima gelib. . . Men pass . . . Mesuliyyet dawimag istemezdim . . .
Sebebsiz ayriliq olarmi?
Hmm men de ele elemiwem . . . Bilmirem qiz ne fikirlewdi ama men duz elemiwem! ! ! Cunki,men onu sevmirdim,sadece . . . O,ise sevilmeye laiq idi,ona gore men cixdim oyunnan . . .
Cemi: 18357
Onlayn Tanışlıq: 1650 / 2433