Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Forumdakı cemi loadlar
Şekil
Şekil
Ne deyerdin?
Indi bawa duwurem ki,MEN SENI HEQIQETEN DE SEVMIWEM . . . Ama bu mumkun deyil . . .
Keçmişe qayıtmaq üçün bir şansın olsaydı...
Bi wey var,evli qadinla yawadiqlarim,onlari silerdim ! ! ! Bir de wans verseydiler lap evvel sevdiyim qizi sadece tanimazdim cunki,cox gunahlar elemiwem. . . Uje indiden cehennemde yaniram . . .
Evlenme teklifi
Bilmirem harda eliyerem,ama onuncun gozlenilmez olan bir vaxda,hec gozlemediyi bi weraitde,surpris olsun diye ! ! ! Onsuzda sevgililere birlikde olduqlari her muhit,her yer gozeldi Mkis 103 qutularini
Qızların infolarına yazdıqları "TANIŞLIQ OLMAZ" inandırıcıdırmı?
Hmm Mutant duz diyir,o sozu infosuna yazan o qede qiznan tnw olmuwamki,eh bow weylerdu ! ! ! Burda 100 qizdan 98i yalan uydurur,bunu ozleri de bilir . . . Biz ise guluruk,he diyib razilawiriq ! ! ! D
sani gozlayiram.
Var,men zamanin SAHIBINI gozleyirem. . . Soruwum onnan ki,goresen biz nece milletig ki,ermeni bizim 4,5 min qadini esir tutdu,biz nie bele sakit yawiyirig?Axi bizim wansimiz var idi,Rusiyanin bawi cec
Hansi user???
Var ele bir insan ama istemirem diyim,cunki biz taniw deyilik onunla. . . Disem ele biliceg ki,day men olurem onuncun!
O cagirsa gorushune gederdin?
To4ni didiyun kimi olub,adi bi weye gore!Ama uje yorulmuwam,yene de cagirsa bu defe men pass . . .
birde gordum ki.....
elimde siqaret yuxu aparib meni,oyandim bir de gordumki,ustumde yorgan yanir,otagim tustudu . . .
Hicqiriq...
Hmm ele weyler var ki,sen diyen kimi meni rahatsiz eliyir,ama ne agliya bilirem,ne de kimese daniwa bilirem . . . Cunki,bize aid olani ALLAHIN wahidliyi ile biz bilirik,bawqasi bilmemelidi hetta BIZ M
Cemi: 18357
Onlayn Tanışlıq: 1119 / 581