Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Forumdakı cemi loadlar
Şekil
Şekil
Insan sevgisiz qala biler.
hmm mumkun deyil cunki,en azinnan insanin ureyinde ALLAH sevgisi olur . . .
Etdiyiniz ve etmediyiniz...
mende hemiwe elemediyime gore pewmanciliq olub,bezen elediyime gore de faiznen gotursek 70% elemediyime, 30% elediylerime gore pewmancilig cekmiwem ! ! !
Senden ayriliram...
bilirsen insan bacarmadigi her weye bir ad qoyur!Ne sevginin kicikliyi,ne de boyuk caresizlikdi sebeb!Cunki,bir iwi gormegcun 1000 cur imkan var,gormemekcunse 1000 cur behane ! ! ! Tak wto her wey ins
Seni sensizlikde yaşadıram
hmm dime meni inciden de ele budu,ele bil her gun yanimdadi beynimdedi,hemiwe oturdugumuz yere gedirem,her wey oldugu kimidu ama kohne ssenariden catiwmiyan rol bi tek onun roludu,hansiki o rola laiq
Aglimda olanlari deyil...
insani heyvannan ferqlendiren onun aglidi,wuurlu olmasidi,Ureyimnen kecen soz mecazi menadadi,o nefsle elaqelidi mence!Ona gore de agilnan hereket elemeg lazimdu ki,urey sindirmiyaq . . .
Nece bir insani sevmek lazimdir?
sevgi zakaznan deyil ki,ne vaxt isteson cagirasan gelsun!Eger arzuladigivi ayagivin altina sermek istiyirsense ALLAHA guvenib yaxci insan ol,yaxcilig ele ki,sabah ALLAHDAN xowbextliyi istemeye uzun ol
hec demisiz kaw bir sevigilim olousun?
Hec vaxt dimemiwem,ama hemiwe olub . . . Gerek bu gunnen sora her gun diyim ki,belke hec vaxt olmadi ! ! ! Bu qeder . . .
Sevgide oglanlar vefasiz cixir yoxsa qizlar?
ip qirilanda onun her iki ucunda gunah olur . . . Bu qeder . . .
İlk mehebbetinizi nece xatırlayırsız?
Mektebde,onun en gozel qiz oldugunu bilirdim,ama cesaretim catmirdi cunki,14 yawinda idim,ama o mennen cesaretli cixdi,xatire defterin mene verdi,men de orda uje yazdim fikirlerimi ona. . . Bu qeder .
Cemi: 18357
Onlayn Tanışlıq: 1113 / 1767