Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Forumdakı cemi loadlar
Şekil
Şekil
Qarwinizda 2 yol var: onlardan 1i ailenizin, digeri ise sevgilinizin yanìna gedir
men yetim axi bu yollardan birin secmiwdim axi ele bil . . .
en gozel soz...
ama onun ucun en gozel soz seni sevirem olardi,cunki men hec onu da dimemiwdim hec . . . Ama sen diyen soz heqiqeten de cox gozel sobetdu . . . Bu qeder . . .
Virtual alemde "Seni Sevirem"
SENI SEVIREM sozun adam real heyatda dimeye cetinlik cekir ki,birden didiyim soze laiq olmuyan nese eliyerem,qaldiki vertualda ! Burda o sozu diyen kimi,bir balaca pantovi qiz olsa adamin agzinin ustu
Sensiz olmur,seninle olmur!
olub,ama niyesi bize aid olan bi mesele . . . Bu qeder . . .
Sizce SEVGİ: Ağıl yoxsa Ürek ile olmalıdır?
bele soz vare:konul seven goycey olar,ama dastoyni olmagi pad voprosdu!Tak wto agilla sevmeg lazimdu,onu tanimag,maraglanmag,sora sevmek lazimdu!Wexsen men bele eliyirem,cunki,insanlarin esasen de qiz
Kime inamin itib?
ele bir adama inamim bitib ki,onun xetrin cox istiyirdim utaniram diyim o mene gore kim idi . . . Ama hec vaxt bagiwlamaram,inanmaram o insana . . .
Qisqancliq...
hmm qisqancam,vehwicesine,mene yaxin olan qadin,qohum,taniwi qisqaniram!Qisqanc adamlara munasibetim normaldu,ama xowum gelmir meni qisqananda,mene inanmag lazim oldugunu anlatiram ona,qisqanmag yox !
~=Sevgide secim=~
xowbextlik insanin oz elindedi mence,ama kiwini kiwi eliyen qadindi,qadin dastoyni olsa erinin bawin uca eliyer . . . Burdan bele qenaete gelmek olar ki,kiwini seven qadin,kiwini xowbext eliye biler!B
Ev Qizi
hmm,ev qizi mene gore,ev iwleriyle mewqul olmagi xowlayan,ailesine bagli,qaygikew ana,ne bilime bu cur xususiyyetlere malik xanimdir . . . Bu qeder . . .
Cemi: 18357
Onlayn Tanışlıq: 1113 / 1503