close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
Orqan bagi$lanmasina munasibetiniz? | Inci-cicek [Off] (07.10.2013 / 14:05)
|
qurbandi. Olennen sora quwa yem olmagdansa kimese derman olmag yaxcidiTapwiraram ureyimi versinler,diyesen cox saglamdi. Nazar~boncugu, agstafa baki qatari muzik deyilen bir soz yoxdi bizim qramatiada)))) | @Manitou@ [Off] (04.01.2014 / 22:04)
|
ölenden sora hansi orqanimi istesez vere bilerem) | SiSeRoN [Off] (04.01.2014 / 23:28)
|
MEn iranda olanda orda dini alime bu suali verdim ve o mene cavab verdiki hem he hemde yox dedim bes din baximindan nece olar? mene 2 saat leksiya danishdi konkret soz demedi | _siRiuS_ [Off] (04.01.2014 / 23:35)
|
Dini baximnan duz dör.cunku, "Qiyamet"suresine göre,insan axiretde evvelki kimi berpa olunacag-hetta "barmaq izlerine" qeder.cinsi orqanimi baqiwdiya bilerem 60 yawimnan sora | SiSeRoN [Off] (04.01.2014 / 23:37)
|
_siRiuS_, duzdu qiyamet gununde berpa olunacaq men razi bes sen yoxsan senin ureyin kiminse heyatini xilas ede bilerse ve bu seninchun hech bir onem dashimir yeni qaldi ve ya qalmadi.. niyede bashqasina komek etmeyesen? EL TUTMAQ ELIden QALIBSiSeRoN (04.01.2014/23:37)
_siRiuS_, duzdu qiyamet gununde berpa olunacaq men razi bes sen yoxsan senin ureyin kiminse heyatini xilas ede bilerse ve bu seninchun hech bir onem dashimir yeni qaldi ve ya qalmadi.. niyede bashqa
duzdu Eliden qalib) | _siRiuS_ [Off] (05.01.2014 / 01:10)
|
SiSeRoN, Birincisi,Elinin adi qalib,el tutmagin da adi deyishib olub biznes. Organ satilir,xeyriye adunan qan alillar milletden ama satillar.bumu xeyirhaxlig?
Shexsen men ele humanist olammaram ) Menim "gözlerimle"kimse heyata baxsun,gulsun, "ureyimle" sevsin yashasin mense qara torpaxda yatim( bogaram o insani ) Cemi mesajlar: 83
<< 1 2 [3] 4 5 ... 9 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (1)
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4357 / 1456