Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
_K_O_T_İ_K_ (15Varli axtaran gedib varlininda qiz iwagini ala biler. Men wexsen ogluma telli duvagli gelin getirmek isterem arzumdur. O demek deylkide pos baxiram. Pos baxmayanlarda var alirlarda.2014/03:49)
cox_sarsildim, Ərə bedib qayıdan qız hansısa varlının qızı olsa elə alırlar yalvara yalvara,kasıbın qızın almazlar inanıram.əşşş nəbilim həyatdıdaaa.
indi bowanmiw oglanlarda bowanmiw qiza yaxin durmur e. Qiz uwagi axtatir
_K_O_T_İ_K_ (13eyer Hz. Xediceni deyirsense 2 defe erde olmuwdu.2014/02:26)
Əyər səhv etmirəmsə H.z.s.ə.v MƏHƏMMƏD PEYGƏMBƏRİMİZ özüdə boşanmış qadın alıb,mən kiməmki pis baxam.Həyatdı hamının başına gələ bilər,əyər qadının həyatı alınmiyıbsa hansısa səbəbdən o yenidən ailə q
deyiş. Ardarazli (15.10 /13:19) [1]
_K_O_T_İ_K_ (13Menbelere istinad etsek bezileri 10 bezileri 13 bezileri 15 ve bele bele 23 e qeder arvadi oldugunu yazirlar.2014/02:26)
Əyər səhv etmirəmsə H.z.s.ə.v MƏHƏMMƏD PEYGƏMBƏRİMİZ özüdə boşanmış qadın alıb,mən kiməmki pis baxam.Həyatdı hamının başına gələ bilər,əyər qadının həyatı alınmiyıbsa hansısa səbəbdən o yenidən ailə q
Bu arvadlarin icerisinde cemi bircesi Ayiwe adli arvadi bakire olub qalani ere getmiw olub.
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
_K_O_T_İ_K_ (13Ehsen halal olsun sehv etmirsen duz deyirsen!2014/02:26)
<< 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 54 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1020 / 973

2014/03:49)
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!