canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

kiwi & qadin!
Black_Attack  Black_Attack [Off] (18.10.2013 / 15:36)
 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
Fequw, bax men seni aciq shekilde basha salacam uje esebleshdim Peygember niye buyurub bir kishiye 7 qadin? ona goreki aciqlamasin 7 qadina bele verir gedun hereviz su getirin bir leyene tokun voshem tokuller sora diyir ayurun...
yani Bir kishi 7sininde icine qutarsa ve ushaqi olsa bilineceyki o kishinindi ama qadinin icine 7si qutarsa bu ushaq uje bicbala olacaq! vse yiqishdurun bu mozulari delisuze etaga
Rehmettiyin_Nevesi  Rehmettiyin_Nevesi [Off] (18.10.2013 / 15:37)
Fequw, evvala kimin qanında nədisə odur. Əgər qadının ürəyindən xəyanət etmək keçirsə əlbəttə eri namuslu biri olsa da qadın xəyanət edəcək. Sadəcə yuxarıda yazdığımın qısa şərhi belədir ki Namuslu qadın ərinin kim olmasından , nə cür biri olmasınnan asılı olmayaraq öz Namusunu hər şeydən uca tutmalıdır , xəyanət etməməlidir
Nazar~boncugu  Nazar~boncugu [Off] (18.10.2013 / 15:44)
Rehmettiyin_Nevesi (182013/16:34)
Nazar~boncugu, indi deyirsən ki Tövbə eləməsin ölənə kimi də min hoqqadan çıxsın?
Cixmasinda min hoqqadan cixmasin cox gereklidir ele bil neye lazimdiye
Rehmettiyin_Nevesi  Rehmettiyin_Nevesi [Off] (18.10.2013 / 15:48)
Nazar~boncugu, ay balam bu köpoğlun balası İmam övladı zaddı? Kişi gərək hər şeyin dadına baxsın ki pisi yaxşını özü seçsin dənə.
Nazar~boncugu  Nazar~boncugu [Off] (18.10.2013 / 15:52)
Rehmettiyin_Nevesi (182013/16:48)
Nazar~boncugu, ay balam bu köpoğlun balası İmam övladı zaddı? Kişi gərək hər şeyin dadına baxsın ki pisi yaxşını özü seçsin dənə.
Kisi ona deyeremki,. Basqasinda yaxsi pisi ayirib ozu ucun yol qoysun ve o yolla getsin! O demek deyilki zina etdi, uyusdurucu qebul etdi, qumar oynadi ogurluq etdi, alkas oldu bunlarin hansini edene men kisi demirem! Gedib ozunu ya turmeye atacaq yada onu adam yerine qoyulmayacaq. Fikrimi tam catdira billem?
Rehmettiyin_Nevesi  Rehmettiyin_Nevesi [Off] (18.10.2013 / 15:57)
Nazar~boncugu, fikrin çatır bidənəm əsəbləşmə.
Bax mənim sözümü də sən anla. mən demirəm ki kişi mütləq pis vərdişlərlə yaşamalıdı. Yox bu kişilik deyil möhtaclıqdır. Mən deyirəm kiiiii yəni kişi iradəli olmalı Tövbə etməlidi arvad uşağınım xətrinə kiiiii bəs bu bədbaxtın qızı da ona qarşı xəyanət etməsim dənəəə. tuttun söhbəti?
Nazar~boncugu  Nazar~boncugu [Off] (18.10.2013 / 16:06)
Rehmettiyin_Nevesi (182013/16:57)
Nazar~boncugu, fikrin çatır bidənəm əsəbləşmə.Bax mənim sözümü də sən anla. mən demirəm ki kişi mütləq pis vərdişlərlə yaşamalıdı. Yox bu kişilik deyil möhtaclıqdır. Mən deyirəm kiiiii yəni kişi irad
Mene birdenem deme!
Aileli sexs qadin ne erini nede kisi oz qadinini aldatmamalidi subayligdan ne zibil isleri vardirsa evlilikde uje duzgun yola gelmelidi ancaq ailesini dusunmelidi. Indi 99% kisiler evli oldugu halda basqalarinan yasayir gezir ve ancaq kefde gorur heyati bu gun ucun yasayir arvadina almadiglarini oz mesuqesine ele alirlarki danisiram eseblesireme kisiler hamisi eyni zibildi xetrinize deymesin ama bu beledir siz (kisiler) busuz! Rehmetliyin nevesi sene aid etmirem umumi deyirem. Gorduyumu deyirem nece nece qizlarimizi bedbext eden kisilerin uzune qismet olsun mene tupurum oh
Rehmettiyin_Nevesi  Rehmettiyin_Nevesi [Off] (18.10.2013 / 16:10)
Nazar~boncugu, lap Lamiyə kimi danışdın vallah. Boncux səni anlayıram əslində bir tərəfdən sən də mən deyəni deyirsən ama istənilən harda qadın öz namusun qorumalıdı. kişi onsuz öz əməllərinin cəzasın o dünyada çəkəcək dəə
Nazar~boncugu  Nazar~boncugu [Off] (18.10.2013 / 16:13)
Rehmettiyin_Nevesi (182013/17:10)
Nazar~boncugu, lap Lamiyə kimi danışdın vallah. Boncux səni anlayıram əslində bir tərəfdən sən də mən deyəni deyirsən ama istənilən harda qadın öz namusun qorumalıdı. kişi onsuz öz əməllərinin cəzası
Essi ele kisi kisi deyirsen besdide ne kisi nede qadin o qeleti etmemelidi i vse. Ne cennetde qadinlardan basqa kisiler olmayacaq bes? Yaxsi gorum besdir o dunyamizi hele deqiq hecne bilmirik. Lamiye kimdi?
Rehmettiyin_Nevesi  Rehmettiyin_Nevesi [Off] (18.10.2013 / 16:19)
Nazar~boncugu, yeni günəşlidə qalırdı o vaxt. çox mükəmməl savadı və məntiqi var idi səən kimi.

Bax Boncuk insanların ideal olmamasınım səbəbi dünyanın anormallığıdı. lazımsız şeylər o qədər təbliğ olunur ki. Pis çıxmasın 12yaşıma kimi mən uşaü necə dünyaya gəlir zad bilmirdim. O vaxtı işimiz gücümüz ancaq dərs idi. Amma sora lazımsız inkişaflar (işsizlik zad da yarattı) hamının tərbiyəsinə təsir elədi. İndi bu dəqiqə pozğunnuq baş alıb gedir
Наверх  Cemi mesajlar: 84

<< 1 [2] 3 4 ... 9 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (1)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3963 / 1419