canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

kiwi & qadin!
Rehmettiyin_Nevesi  Rehmettiyin_Nevesi [Off] (18.10.2013 / 21:17)
Nazar~boncugu, de ginen kesmesin dee. sen de faragat dayan kusturme
Nazar~boncugu  Nazar~boncugu [Off] (18.10.2013 / 21:20)
Rehmettiyin_Nevesi, Daha gelmeyeceyimi demisem ona qorxuram deye nece defe yaxalanacaqdimki bextim getirib qorxuram cox qorxuram bura kaski gelmeyeydim cox pesmanam cox onu sevmeyeydim indi burdan cixib getmek cox cetindi bacara bilmirem off
deyiş. Nazar~boncugu (18.10 /21:21) [1]
Rehmettiyin_Nevesi  Rehmettiyin_Nevesi [Off] (18.10.2013 / 21:27)
Nazar~boncugu, yalan daniwma. Yalan boyuk veya kicikliyinden asili olmayaraq qizi oglanin gozunnen salir. Eve gedirem deyib paltar almaga geden qizla , eve gedirem deyib bara geden qiz eyni olur oglanin gozunde. Cunki o ele duwunur ki sen her temada ona yakan demisen. Oncun de sevirsense yalan deme. Onnan arani elaqeni saxla
Nazar~boncugu  Nazar~boncugu [Off] (18.10.2013 / 21:31)
Rehmettiyin_Nevesi, Men ona hec vaxt yalan dememisem ama artiq rusvay olacagimdan qorxuram evdekiler bilse menim sonumdu cox qorxuram ne ede bileremki hemde onu sevirem. Men basqalarina yalan desemde ona dememisem deye bilmemisem
Rehmettiyin_Nevesi  Rehmettiyin_Nevesi [Off] (18.10.2013 / 21:38)
Nazar~boncugu, nece yawin var?
Nazar~boncugu  Nazar~boncugu [Off] (18.10.2013 / 21:40)
Deye bilmerem 20den asagidi
Rehmettiyin_Nevesi  Rehmettiyin_Nevesi [Off] (18.10.2013 / 21:44)
Nazar~boncugu, demesen de hiss eledim. unsiyyetde oldugum 1ci qiz deyilsen.
Bilirsen semimiyyet aileden bawlayir. Ailene qarwi aciq ol ki onlar da oz heyat tecrubelerin senle boluwsun. Ister pis ister yaxwi weyleri onlarla boluw ki seni barende en duzgun fikirleri qerarlari mehs onlar sene vere biler.
Nazar~boncugu  Nazar~boncugu [Off] (18.10.2013 / 21:48)
Rehmettiyin_Nevesi, Ailemnen danisa bilmirem danissam teli elimden alacaqlar bilirem men onlara bu barede hecne deye bilmerem vapse hec kime ancaq ureyimde ve burda bezileri bilir vse. Ama biliremki sadece sevirik qovusmayacayiq ama yenede gede bilmirem men burda qaldiqca cox ezab cekirem catda olduguma gore ozumu qiniyiram men nece bu addimi atdigima ozume inanmiram ve cixis yolu tapa bilmirem
Rehmettiyin_Nevesi  Rehmettiyin_Nevesi [Off] (18.10.2013 / 21:54)
Nazar~boncugu, senin olmayacaqsa , qismetin deyilse sevme. sevgivi mundarlama. saxla halalin olacaq , erin olacaq wexse
Nazar~boncugu  Nazar~boncugu [Off] (18.10.2013 / 21:58)
Rehmettiyin_Nevesi, Demek asandi sevme deye. men aile quracagim insani sevmeyecem bilirem meni mecburi vereceklerinide bilirem ehh
deyiş. Nazar~boncugu (18.10 /22:01) [1]
Наверх  Cemi mesajlar: 84

<< 1 2 3 [4] 5 6 ... 9 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (1)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3958 / 1479