close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
kiwi & qadin! | Nazar~boncugu [Off] (19.10.2013 / 15:41)
|
Rehmettiyin_Nevesi, Sene cox heyat danisa bilerem ama dostlugumu acmaq istemirem soz vermisem. Ne ise bedbext aileler cox gorurem ve ozumun xosbext olmayacagimida bilirem uje bele seyleri gordukce her gun gunu aglamaqla kecen gelini gordukce ureyim agriyir. Bu forum sohbeti deyil. Ne ise. | Nazar~boncugu [Off] (19.10.2013 / 15:45)
|
Inci-cicek, Gozelim sene 16 yasinda qizi zorla verilmesini gorende o qizin goz yaslari qurumur ozunu nece defe oldureceyini deyb edibde anasi ona catib qoymayib ama valideynleri oz balalarini dusunmeden ele qerar verirlerki ne deyime teki sizin basiniza gelmesin. | Rehmettiyin_Nevesi [Off] (19.10.2013 / 15:47)
|
Nazar~boncugu, ozune guven... sen meyve agaci deyilsen ki evvel ekeler , dibive su tokeler , sora meyvennen yeyeler , quruyanda da kesib atalar. Sen insansan.
bax adice bir agaci misal cektim ama Hetta Agac bele naz edir "mene qulluq et meyve verim" deyir. Senun de heyatda bir amalin , meqsedin olmali. ve o meqsed ucun vuruwmalisan. Incime ama heyati deyerli eden bunlardi. Gozelliydi ne bilim istedaddi zaddi biw weydi eee. esas onlari deyerlendire bilesen. Esas oz fikirlerivi ideyalarivi qerarlarivi ozun vere bilesen. Yoxxx eger bele deyilse onda senin Pultnan idare olunan oyuncaqdan hec bir ferqin yoxdu. | Inci-cicek [Off] (19.10.2013 / 15:50)
|
Nazar~boncugu (192013/16:45)
Inci-cicek, Gozelim sene 16 yasinda qizi zorla verilmesini gorende o qizin goz yaslari qurumur ozunu nece defe oldureceyini deyb edibde anasi ona catib qoymayib ama valideynleri oz balalarini dusunme
menim bawima gele bilmez cunki valideyinlerim cox anlayiwlidilar. Ozleri de uzun muddet istekle aile qurublar. Bacim da qardawim da aile qurub isekle. Prosta uwagi duz terbiye ele o da duz secim edicek. Qariwmaga ehtiyac qalmicaq. Wukur ki meni o cure hal gozlemir. Sene sebr dileyirem | Nazar~boncugu [Off] (19.10.2013 / 15:50)
|
Rehmettiyin_Nevesi, Ay Allah bendesi men gorduyumu deyirem bizde beledirde pultnan idare edirler bizi biz onlarin elinde sadece oyuncagiq. Essss ne ise. | Nazar~boncugu [Off] (19.10.2013 / 15:53)
|
Inci-cicek, Menim qorxdugum bacimin taleyidi birden menide o taleh gozleyer deye. | Inci-cicek [Off] (19.10.2013 / 15:53)
|
Nazar~boncugu (192013/16:53)
Inci-cicek, Menim qorxdugum bacimin taleyidi birden menide o taleh gozleyer deye.
Sen Allaha yalvar sene gozel ale yazsun | Nazar~boncugu [Off] (19.10.2013 / 15:55)
|
Inci-cicek, Uje yazibe ne etsem xeyri olmayacaq. Insan dogulanda onun taleyi yazilir | Rehmettiyin_Nevesi [Off] (19.10.2013 / 15:58)
|
Nazar~boncugu, eger ozunu pultla olan bir oyuncaq kimi gorursense eziz insan onda malessef edilecek bir wey yoxdu.
otur kiminse deyerini odeyib seni almagini , senle oynamagini, yorulduqdan sonra ise bir kenara atmagini gozle | Nazar~boncugu [Off] (19.10.2013 / 16:21)
|
Rehmettiyin_Nevesi, Demek istemirdim ama mecbur oldum. Meni veribler nisanli birinin burda olmasina yaxsi baxmayacaqsiz ama men bura geleseydim deli olmusdum belkede coxdan. Nifret edirem nisanlima ozude bilir nisani qaytarmaq ucun her ne etmisem ama evezinde atamda sille gormusem meni cox oglan isteyib yox deyibler vermeyibler ama qohuma yox deye bilmediler ne bilime. Demek asandiye yasadigimi gormek cetindi. Cemi mesajlar: 84
<< 1 ... 4 5 [6] 7 8 9 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (1)
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3952 / 1508