Saytın Ən varlısı ol : Kamal48 - 10 manat
Sayta Daxil Olun!
Nazar~boncugu [Off] (19.10.2013 / 12:47) |
Qadina deyen tepik ancaq betnindeki ovladi ola biler...
deyiş. X_mutant_X (10.07 /04:04) [1]
Black_Attack [Off] (19.10.2013 / 12:58) Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
sobeti yoxdur dil var
ama xeyanet eden qadinin cezasi qamciynan olculur)
Ardarazli [Off] (19.10.2013 / 13:05) |
Rehmettiyin_Nevesi [Off] (19.10.2013 / 13:05) |
Eslinde qadina el qaldirmaga acizlik kimi baxiram. Cunki kiwiye yarawmaz. Qadinlar agilla , hunerle yuksek olsalar da cismen aciz bendediler (elbette olimpiya cempiyonlarimiz bu sinfe aid olmasalr da onlar da hisslerinin derinliklerinde hansisa duyguda acizdiler neysee) ... Oncun qadina el qaldirmaya qarwiyam. Ama ay bawina donum Qadinnan fagir refdar edirsen Gedir bawqasi tapir deyir senin kimi loxu neynirem. Yoxxx deliqanliliq eliyirsen arada xowun nese gelmeyende sesini ucaldib bir iki el wille vurursan Gedir bawqasin tapirki ayisan sen.
Indi gel bu iwden baw ac. "Kiz tavlamanin altin kurallari" kitabin oxudum ve tetbiq etdim qiz tovlamaq o yana tovladixlarim da elden cizdi. "kizlarla gecinmeyin ve gecindirmeyin yollari" kitabin oxudum ve tetbiq eddim. Indi sanki icimde men olmayan bir men var. Yoooooo bawimi itirrem get gede.
Inci-cicek [Off] (19.10.2013 / 13:15) |
Nazar~boncugu [Off] (19.10.2013 / 14:39) |
Rehmettiyin_Nevesi [Off] (19.10.2013 / 15:15) |
Ele qadin var ki o mehs qisqanilmaq isteyir , dayim qarwisinda onunla maraqlanan , onu acilayan sert bir kiwi xarakteri isteyir ki ona guvensin.
ele qadin da var ki o yumwaq , ne bilim her weyi oz aleminde anlayiwla qarwilayan birini isteyir ki hec bir hereketine qariwmasin qadini serbest buraxsin.
Duzdur ikinci haldaki qadin hansi kiwiye lazimdir ki. Cunki qadini bawdi bwaina buraxmaq , her istediyine goz yummaq kiwiyr kiwiliyin unutturur. Qadin kiwinin ses tonundan , esebinin ezemmetinnen , willelerinden qorxdugu ucun yox , adi weylere gore onu eseblewdirmek istemeyeceyi qeder sevdiyi ucun hormet etmelidir.
Qadina vurmaqla izah edende neyise o daha da oyrencekli olur . Nece deyim o vurmagi elinde bayraq edib emellerine haqq qazandirir.
Nazar~boncugu [Off] (19.10.2013 / 15:28) |
Rehmettiyin_Nevesi [Off] (19.10.2013 / 15:33) |
Nazar~boncugu [Off] (19.10.2013 / 15:37) |
Onlayn Tanışlıq: 3570 / 1382