Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
Inci-cicek (192016/16:39)
bura koceli pillekennerden iki defe ucmuwam. Belim gommmgoy olmuwdu vallah )))
Ne haldasan)) ayaginin altda baxsana kiz)) kimse gorubbu bes yixilanda?))) esas odu~Aykam~ (19Kenar? Yo. Evdeki yawdi kiwi ozune bir el qatdi valla gel goresen onun xetrine sesimi cixarmadim amma dura bilmirdim yerimnen. Agridan. )))) didim hec ne ykxdu narahat olma. Didi bu boyda pillekenneri duz awagiya qeder duwmusen ola bilmez hec ne olmasun )))2016/17:29)
Ne haldasan)) ayaginin altda baxsana kiz)) kimse gorubbu bes yixilanda?))) esas odu
ღ• •ღ TaNiDiGiM KiMi QaLSaYDiN DuWuNDuYuN KiMi SeVeRDiM ღ• •ღ |
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
Inci-cicek (19aaiyyy ne qeder guldum qiz cavanlaşdime xeyli gulmekden)))))2016/18:34)
Kenar? Yo. Evdeki yawdi kiwi ozune bir el qatdi valla gel goresen onun xetrine sesimi cixarmadim amma dura bilmirdim yerimnen. Agridan. )))) didim hec ne ykxdu narahat olma. Didi bu boyda pillekenneri
Obşum firlana firlana sonda dayanibsan)))?<< 1 ... 212 213 [214] 215 216 ... 427 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (16)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1022 / 600

eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...
2016/16:39)