canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Xoşbəxtəm və Allaha şükür edirəm!
____ALLAHU_EKBER___  ____ALLAHU_EKBER___ [Off] (03.10.2014 / 07:39)
 Sebebleri qaldir aradan ..! Zahir olsun Yaradan !
Elhemdu Lillahi Rebbil alemin
ХранительИСЛАМА  ХранительИСЛАМА [Off] (03.10.2014 / 13:08)
Allahım, bilirem senden çox şeyler isteyirem! Ve Sen hec bir zaman meni geri cevirmezsen ... Haqlısan bezen cox coşuram! Xoshbextliyime o qeder cox dalıram, Dua etmeyi unudar kimi oluram! pis günümde ise dualara sarılıram ... Bilirem bu nankorluqdur ... Halbuki sen her derdime derman olursan, meni heç bir zaman qırmırsan, Yaxshı bes men xoshbext oldugumda niye tesekkür etmirem ki sene, Ellerimi acıb yalnız qısa bir dua, Senin mene eməllerinin qarsiliginda! Allahım bagisla meni, özümden bezən buna göre utaniram! Göresən seni kifayet qəder taniyiram? Yox çox yaxsı tanıyıram deyə bilmerem .Çünkü seni yaxshı tanisaydim eger, Sene sevgimden, sene eshkimden dua, xüsusiyyətlədə şukr etmeyi esla unutmamaliydim ... Allahım sene bu duanı ederkən Agılıma bir misal gəldi Düşündümde, yaxshılıq etdiyim biri Mene tesekkür etmeseydi Her halda men inciyerdim, belke de küserdim Ve belke de bir daha yardim etmezdim! Amma sen, Allahım böyüklüyünü ve tek Varligini her seyden və her yerde gösterirsen, Bag...
Ardını oxu >>
Nick95  Nick95 [Off] (03.10.2014 / 15:27)
Xowbext olmaq ucun sebebim coxdu belkede ama o sebebleri gore bilmirem
Black_Attack  Black_Attack [Off] (03.10.2014 / 16:58)
 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
bedbext oldiqimcun bes kime shikayet edim?)
Eksperd  Eksperd [Off] (03.10.2014 / 19:22)
xowbext doolem senol
*_*BateeL*_*  *_*BateeL*_* [Off] (03.10.2014 / 21:37)
he wukur Allaha )
GeLDiMKi  GeLDiMKi [Off] (03.10.2014 / 22:09)
Xowbextem. Wukur.
Yss  Yss [Off] (12.11.2014 / 19:46)
Ya Rebb. .yaradilmiwlar icerisinde en wereflisinin insanin getdikce ziyana ugramasini gorende ozumu gorurem. .boyuk gunah sahibine cevirmesinde ozumu gorurem. .en cox narahat edici meqamlardan biri olan esasi delil olmayan sohbet ve qeybetlri ewitdikde. .uzucu hadiselrri gorende Meyus oluram. .inanc hissinden mehrumlari gorende Meyus oluram. .menevi dunyasi puc olmuw insanlari gorende Meyus oluram..niye insanlar bilmir bu dunyanin xezine oldugunu? Niye anlamir insan onun zenginliyinden xowbextlik ucun yararlanmagi?
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (12.11.2014 / 19:52)
 ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
Hecnede bextim getirmeyib o qeder bextim kusub ki,elimi ari sanina uzatsam oda zeher verer
Black_Attack  Black_Attack [Off] (12.11.2014 / 20:09)
 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
Nashukurem.
Наверх  Cemi mesajlar: 300

<< 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 30 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (2)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4279 / 1589