Saytın Ən varlısı ol : BMW_F10 - 10 manat
Sayta Daxil Olun!
SiSeRoN (26amma su kecirmemeyi duzdu ozum atdim suya. Salamat qaldi )) zaryadka yeri cox narahatdi gerey bir az ince olasan men de ki kobud )2015/13:32)
Inci-cicek, Seninki ayfon 5s di ee ozum olum
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
Inci-cicek (26a qoyun) ))o 5s deyende sen.6+ du mende demelidun)))2015/13:35)
meem o qede pulum negezir ) ikinci teli de aldirmaga utannam ) uzagi 350 lik )
bu gunekimi basib baqlamisands gor.tutan.olub ozuvu bahali apar)))
Black_Attack (26eeee fmoddar bililler onsuz da kimde ne modeldi. Men o telnen bura hec gire bilmedim emelli. Ucce ay iwletdim rehmete getdi. Indi duz yuz dollar qalxibe. Men alan vaxtdan.2015/13:37)
a qoyun) ))o 5s deyende sen.6+ du mende demelidun)))bu gunekimi basib baqlamisands gor.tutan.olub ozuvu bahali apar)))
Men ne vax basib baglamiwameeeee

SiSeRoN (26ala sitatu ona getimiwem a qoyun ele oda senki.basib baqliyandi))))2015/13:39)
Black_Attack, ay ogranc men neyi basib baglamiwam hee sukaaaaaaaaaaaaa yene bawdadun ?))) get redd ol gorursen ki qizla telefon haqda danishiriq mende prastoy tel;di
ama dordane sen vertu de vertuda sadedi)))
Inci-cicek (26baw qowma o eclafa )))2015/13:40)
eeee fmoddar bililler onsuz da kimde ne modeldi. Men o telnen bura hec gire bilmedim emelli. Ucce ay iwletdim rehmete getdi. Indi duz yuz dollar qalxibe. Men alan vaxtdan.Men ne vax basib baglamiwamee
Black_Attack (26meem ele telefonum olmuyub. O qede pulu tele vermerem wuba alib geyerem )2015/13:41)
Inci-cicek, o.senun cilifonun var idiye 1400 mamnatliq onun axri.noldi o.cilifonun?)))
Inci-cicek (26sevgilim olarsa. xanim?))2015/14:10)
meem ele telefonum olmuyub. O qede pulu tele vermerem wuba alib geyerem )
Pas..
<< 1 ... 2095 2096 [2097] 2098 2099 ... 8416 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (152)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 2039 / 2268

2015/13:32)
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.