Saytın Ən varlısı ol : BMW_F10 - 10 manat
Sayta Daxil Olun!
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
narmal dolanmaqcun ayda ne qeder qazanmaq lazimdi?
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
MiLYoNDa1oQLaN (31Deyisecek biraz gec olur)))2015/01:49)
Bes ne bilmiwdin bohrandida)) avatari yukledim deiwmedi
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
beLe 8oo qazaniram ozumnnen goturende tam qane eliyir))
Tesaduflere inanirsan??
MiLYoNDa1oQLaN (31Tesaduf var?))2015/01:58)
Sende aqLadunda))beLe 8oo qazaniram ozumnnen goturende tam qane eliyir))Tesaduflere inanirsan??
800 manat tek ozuve ya onunla ailede dolandirirsan?
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
yaradilishdan kasibmada ble)))
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
aiLeme ehtiyac oLanda yardim gosterem bir yananda kriditi baqliram))
Semimisen?
MiLYoNDa1oQLaN (31Terefsiz esla)))2015/02:03)
Nemm tesadufe inanmiram onsuz))aiLeme ehtiyac oLanda yardim gosterem bir yananda kriditi baqliram))Semimisen?
semimi deyende ne basa dusursen?
nece yasin varki?))
Noyabrda 25olcey)) qojalirix))
<< 1 ... 2119 2120 [2121] 2122 2123 ... 8416 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (152)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 2033 / 633

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
2015/01:49)