💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat

Bir-dost (08Ne gozel sozdu )2016/02:02)
Deyim ki cumlelerinde bir dene de olsin sehv var? Hamisi duppeduz....Evreylerin bir sozu var eger bir problem pulla hell olunursa o problem deyil rasxoddu)))

Bir-dost (08Yerlimsenki.2016/02:04)
_K_O_T_İ_K_, Eslen IsmayilliOzum Sumqayit

Bir-dost (08Qaqa birwey ki,Eve gelirsen uwaqa Hediyye kinder Almiyanda kusur Atasindan Day bundan sonra neden daniwasan.2016/02:03)
_K_O_T_İ_K_, Bir qiza elci gelir,atasi vermir.Qiz deyir tfu blin bilseydim men de vermezdim)))

Bir-dost (08Menim Elimde olsaydi puldan istifade edib dunyada bir seliqe yaradardim hec bu gune kimi ele seliqe yaradilmayib hansiki )2016/02:05)
Men senin Sumqayitli oldugunu bilirdim))Men de sad oldum

_K_O_T_İ_K_ (08Pul her seyi hell elemese de cox seyi hell edir2016/02:07)
Qaqa birwey ki,Eve gelirsen uwaqa Hediyye kinder Almiyanda kusur Atasindan Day bundan sonra neden daniwasanul uje Dine Cevrilibe Quranhakki.Sadece bunu uje Kitabin yazib Buraxmaq Lazimdiki insanlar

_K_O_T_İ_K_ (08Hamimiz ele deyirik amma pulun bizi de deyisdirib deyisdirmeyeceyinden 100% emin deyilik2016/02:09)
Menim Elimde olsaydi puldan istifade edib dunyada bir seliqe yaradardim hec bu gune kimi ele seliqe yaradilmayib hansiki )

Bir-dost (08O deyiwmek insanin xarakterinden Qururundan exlaqindan terbiyessinden Asilidi.2016/02:11)
Hamimiz ele deyirik amma pulun bizi de deyisdirib deyisdirmeyeceyinden 100% emin deyilik