Saytın Ən varlısı ol : BMW_F10 - 10 manat
Sayta Daxil Olun!
Sabaha planin nedi
rucnoyu tez tez cekirsen?)
İnterneti Pisdiyir Bəs internet olmasaydı Necə olardı səncə?
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
Hec olub ki kimsa cox ciddi sobet edende nese yadina dusub gulmak tutub sani ???
Black_Attack (12.03.2015/14:12)Yo Ali Hecvaxt elə şey olmuyub.Şillə vurub Amma Qaişnən zad döymüyüb.
aton seni qayishin ciraxib mal balasi kimi doyub?
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
_K_O_T_İ_K_ (12.03.2015/14:19)bes ele olubki day gorub boyuyub ne boyda olmusan gucu catmir stulu zadi goturub cumub ustuve?)))))))
Yo Ali Hecvaxt elə şey olmuyub.Şillə vurub Amma Qaişnən zad döymüyüb.
NoreN (12.03.2015/14:14)O qədəəəəəəəəəəə
Xm... Xeyr teessuf ki ..Hec olub ki kimsa cox ciddi sobet edende nese yadina dusub gulmak tutub sani ???
Deməli təzə qanunlar cıxıb Russiada 3 Aydan cox qalmaq istiyən İmtahan verməlidi Rus dilinnən Rusun tarixinnən zaddan Tanış uşaq var xaiş elədi Getdim onun yerinə İmtahana İndi Univerdə Veririy imtahanı İndi Məllim Suaalları oxuyur məni gülməy tutub
Məllim dedi Özünü ələ almasan imtahannan cıxaracam səni
Gücnən ələ alfım))))Sezar salatı düzəldə bilirsən?))))
Black_Attack (12.03.2015/14:20)A yoooo
bes ele olubki day gorub boyuyub ne boyda olmusan gucu catmir stulu zadi goturub cumub ustuve?)))))))
Bu nə suallardı
Atam Məni lap vursada Mən atama Dirəşmərəm ))) Eslinde yalnizlig cox gozeldi,en azindan itirecek heckimsen yoxdu! |
NoreN (12.03.2015/14:14)Aydaa.he bidefe olub biri problemlərinden danişirdi inan gulmek tutdu gözümden yaş gelir nece icimde guluremse.axiri yazix dedi Zeynəb ta men gedim gec oldu
Xm... Xeyr teessuf ki ..Hec olub ki kimsa cox ciddi sobet edende nese yadina dusub gulmak tutub sani ???

Geşey gezmeli havadi.indi harani gezmek isteerdin?
<< 1 ... 1329 1330 [1331] 1332 1333 ... 8416 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (152)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 2041 / 765

Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.