Saytın Ən varlısı ol : BMW_F10 - 10 manat
Sayta Daxil Olun!
KoNCeNo (24.04.2015/02:23)Az di yaxsi dana ayifdi camaatin icinde
Neyin?
Rengin de gorum.
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |

Xecelet cekirsen?)))))
KoNCeNo (24.04.2015/02:30)Sobranie Goy qalin (5-5)
Bele seyleri burdakilar bilmesin qulaqina deyeremXecelet cekirsen?)))))
Salamimi cattirdin?
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Duz demirs
En axi
KoNCeNo (24.04.2015/02:34)Bawqasi vecime deyil Ama istemirem sen nene ne yalan daniwasan Ne de bilmeyim vacib olan weyleri menden gizledeseb
YoxDuz demirsEn axi
Rehmettiyin_Nevesi (24.04.2015/02:39)Dedim.axi and da icdim ki,men o deyilem nede onu tanimiram
Bawqasi vecime deyil Ama istemirem sen nene ne yalan daniwasan Ne de bilmeyim vacib olan weyleri menden gizledeseb
KoNCeNo (24.04.2015/02:41)Azzz qoyun Men seni nezerde tuturam ki ele mehs senin ozune inaniram Bawqasi kuncume deyil. Ve yene deyirem bezi weyler baresinde hem semimiyyetine hem de komeyine ehtiyyacim var Cunki men iwimi gucumu atib ora gelenmirem. unutma ki sohbet menim taleyimden gedir. Inboxda xirdaliyacam her seyi
Dedim.axi and da icdim ki,men o deyilem nede onu tanimiram
Rehmettiyin_Nevesi (24.04.2015/02:43)Ok yuxum gelir biraz tez de yatiram
Azzz qoyun Men seni nezerde tuturam ki ele mehs senin ozune inaniram Bawqasi kuncume deyil. Ve yene deyirem bezi weyler baresinde hem semimiyyetine hem de komeyine ehtiyyacim var Cunki men iwimi gucum
KoNCeNo (24.04.2015/02:46)Ok mok eleme engivi ezerem
Ok yuxum gelir biraz tez de yatiram
Cehenneme gelsin yuxun Ozge vaxt 5-6da yatir Indi nedi nedi Deniz xahiw edir deye yuxusu gelir Boynun qirilsin
Rehmettiyin_Nevesi (24.04.2015/02:47)Yox valla gormursen ne vaxtdi tez yatiram xesdeyemee olmaz bu qeder
Ok mok eleme engivi ezeremCehenneme gelsin yuxun Ozge vaxt 5-6da yatir Indi nedi nedi Deniz xahiw edir deye yuxusu gelir Boynun qirilsin
<< 1 ... 1558 1559 [1560] 1561 1562 ... 8416 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (152)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 2051 / 551

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!