canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Növbeti istifadeçiye sual verin...
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (14.06.2015 / 00:00)
KoNCeNo (142015/00:56)
Ozun arvad kimi aparir sebeb bu
Yada Uje Bagla Sobeti.
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (14.06.2015 / 00:02)
KoNCeNo (142015/01:00)
Senle isi olan var sen cox xudbin xoflu adamsan!!!
Xurbin Xoflu nedi?
Dunen Fakt qawinmiyan ywrden qan cixardin Indide Mene arvad Xasiyyetlidi deyirsen Mende Sene Ona Gore dedim.
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (14.06.2015 / 00:04)
 ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
_K_O_T_İ_K_ (142015/01:00)
Men sennen Dunende Xaiw elemiwdim Ustume gelme Saldin Gonuvun qalinliqina Axrin Getirdin hara cixardin.Yene Bawdiyirsan Men Sennen Her gun agiz agiza Veresi deyilem Burda.Bele davam Elemey Fikrin Vars
Senin basun isleyir?Men sene satasiram?sensen her movzuda mem wexsi islerime burnuvu soxan bax sene ne dexli var men lerike gefirem bakiya gedirem ve yaxud icirem bundan sene ne he sene neeee?sen eke kisiler kimi dusunursen bu senin prablemindi ne vaxtdan istirahet eden qehbe olub yaxud icki icen bu menim isimdi men etrafa ki,neqativ enerji oturmurem yaxud kiminse evin yixmiram gunde 5-10 oglanla gorusmurem men beleyem ozumcun yasayiram bundan hec kime girib cixani yoxdu fiso yene deyirem birde menim sexsi heyatima burnuvu soxma meni kimese sitat getirme yoxsa Allah haqqi senin ucun cox pis olarvele bilme oturmusan orda agziva geleni qusduyassan esla ve esla!!!
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (14.06.2015 / 00:11)
KoNCeNo (142015/01:04)
Senin basun isleyir?Men sene satasiram?sensen her movzuda mem wexsi islerime burnuvu soxan bax sene ne dexli var men lerike gefirem bakiya gedirem ve yaxud icirem bundan sene ne he sene neeee?sen eke
Sene Men Qehbe Demiwem?Iwverensize Hamiviz.
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (14.06.2015 / 00:13)
KoNCeNo, Neynirsen Ele Mennen Uzaq Ol bu qeder.
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (14.06.2015 / 00:15)
 ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
_K_O_T_İ_K_ (142015/01:11)
Sene Men Qehbe Demiwem?Iwverensize Hamiviz.
Imennavoy gerek aciq yazasan setir alti fikrivi catdirirsanda birde gormeyim hec kimmm menim isime qarisa bilmez sohbet ede bilirsen et ede bilmirsen get o tereflerde oyna ele eleme basqa variantlara el atim
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (14.06.2015 / 00:18)
_K_O_T_İ_K_ (142015/01:13)
KoNCeNo, Neynirsen Ele Mennen Uzaq Ol bu qeder.
Sen ne danisirsane ozuvu ele deyerli sayirsan ki,birde gel menim gozlerimle bax ay bala deyirem ki,menim islerime qarismada meni muzakire elemee sitat getirme kecen defe sen deyildin ki,romantik sefil nikine sitat getiren ki,konci kimiler icsin siz veteni qoruyun menim ne vecimedi kim neynir eleyir sonra profile sekil atiram deyirsen onu tamahkarlari celb edersen bax bax sene ne mene maraqlidi sene nee ee
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (14.06.2015 / 00:24)
KoNCeNo (142015/01:18)
Sen ne danisirsane ozuvu ele deyerli sayirsan ki,birde gel menim gozlerimle bax ay bala deyirem ki,menim islerime qarismada meni muzakire elemee sitat getirme kecen defe sen deyildin ki,romantik
O wekil Sobetinde Quwdamiwam )))))))
Ikincisi Meni hedeleme Cikkila )))))))
Ucuncusu Neynirsen Ele ozun Bilersen Men senin Pisdiyincun demirdim O sozleri.
Menim O sozleri Demekde Meqsedim Oyduki Belke Nese Yaxwi Birwey Agliva bata.Aciqin Gelirse Ozun Bilersen.

Ruslarin Bir Gozel Mwseli Vare ALLAH bu meseli deyene Rehmet elesin

Deyir

Yaxwiliq wleme ki,Pislik Gormeyesen.

Ok

Sen Oz Yolunda Men oz.Yazmaranda Sene Sende Mene Yazma Iliwme Ama.
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (14.06.2015 / 00:31)
_K_O_T_İ_K_ (142015/01:24)
O wekil Sobetinde Quwdamiwam )))))))Ikincisi Meni hedeleme Cikkila )))))))Ucuncusu Neynirsen Ele ozun Bilersen Men senin Pisdiyincun demirdim O sozleri.Menim O sozleri Demekde Meqsedim Oyduki Belke Ne
Payatonnan yene nece ozunu temize cixaror meni bir pox ediree ay bala birincisi hedelemirem xeberdarliq edirem ikincisi senin ne aglin var ki,nede mene agil veresen men neyin yaxsi neyin pis,oldugun cox aydin sekilde bilirem 5 gunahim varsa 5 de savabim var menim xosum gelmir burda neyise reklam elemekden men kimese gun erzinde ne efiremse gelib bura yazsaydim aha senin fikrin yuz seksen derece yaxsiliqa dogru deyiserdi bu mene lazim deyil kiminse menim haqqimda ne dusunduyu realda maraqlandirmadiqi kimi virtualda da maraqlanfirmir demisem yene dryirem meni bir Allah bilir her qoyunu oz ayaqindan asacaqlar fiso
mexrecsiz_suret  mexrecsiz_suret [Off] (14.06.2015 / 00:36)
hacan bu davalar bitecek?
deyiş. mexrecsiz_suret (14.06 /00:36) [1]
Наверх  Cemi mesajlar: 84151

<< 1 ... 1747 1748 [1749] 1750 1751 ... 8416 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (152)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 2040 / 1604