canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Növbeti istifadeçiye sual verin...
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (16.06.2015 / 00:55)
Men Sevgi Axtarmiram.
Bilmirem Niye Ama Siz ele bilirsiz Men Atxodam neyem Realda Sevilmeye qiz tapa bilmirem Gelib canim azda Axtariram.Sehvdi duwunceviz ama Men Tekzibde elemirem Layiq Olani Olsa severemde Alaramda pis bir wey gormurem.

Bilyard Boulinq?
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (16.06.2015 / 01:01)
Bilyard))

Ne vaxt gelessen Bakiya"?
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (16.06.2015 / 01:06)
Bilmirem.Lazim Olanda yeqin.Evlenmeye.

Cavanliqivin dadin Cixara Bildin Bu yawa Kimi?
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (16.06.2015 / 01:07)
Artiqlamasiyla .

Qeyri adi ne bacariqin var?
_BryunetkA_  _BryunetkA_ [Off] (16.06.2015 / 01:07)
Salam Aleykum.
indi inetde gordum olimpiyadaya baxmiram. Bizim ne idman uzre idmancimiz uduzub eremeniye? Zehmet olmasa bilen varsa tam etrafli yazsin. (bu arada bawi awagi wekili vardi,pis oldum ozumu onun yerine qoyanda. Kaw gormezdim. Bawini eymek yarawmir bizim idmancilara. )
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (16.06.2015 / 01:10)
_BryunetkA_, Beli gulewcimiz uduzub(( yaziq amma insandida uduzub.
Sen helem burda olan avariyadan daniwki hemin qiz olub..sehv etmiremse ishvech idi eger sehv etmirem..prezident oz wexsi teyyaresi ile yola saldi amma heyatin xilas etmek olmadi
ToT_SaMiY_KRaSaVCiK  ToT_SaMiY_KRaSaVCiK [Off] (16.06.2015 / 01:11)
 ♥♥GoReSeN CaNiMi ALMaGa GeLeN EzRaiLe SeNi SeViReM DeSeM oDa SeNiN KiMi aRXaSiNa BaXMaDaN GeDeR♥♥
eleyke salam .. Hesen Eliyev. Namaz qilandi. momin insandi .. uduzdu amma cox perspektivli idmanchidi defelerde dunya ve avropa cempionudu.. ermeniya uduzdu amma yenede medal ala bildi. ermeni idmanciya uduzmagi pis tesir etmishdi . Shukur Azerbaycan xalqi destek oldu . bu gun yuzlerle wekil unvanlanib ona bashini dik tutsun die. idmandi bu. bu qeder medallar getirib olkemize. Allah onun ozune valideynlerine can sagligi versin.. inshAllah ehval ruhiyyeden dushmez..
_BryunetkA_  _BryunetkA_ [Off] (16.06.2015 / 01:15)
Hee aferin size. Destek olun, hamimiz bawina gele bilerdi. Bawin eymeyine pis oldum, ancaq hisslerin tesevvur edirem ozunden asli olmaz. Allah saxlasin Onu. Hee, isvecli qiz ne qezasina? yariwda ya mawin qezasidi?
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (16.06.2015 / 01:18)
Yo yolda durmuwdu wofer vurdu..prezident oz samalyotuyla gonderdi amma yaziq rehmete getdi..deqiq bilmedim hansi olkedi amma isvecdi sehv etmiremse
deyiş. SiSeRoN (16.06 /01:19) [1]
_BryunetkA_  _BryunetkA_ [Off] (16.06.2015 / 01:21)
Allaha acig getmesin. Muselman olmayan bawqa milletden kimse olende pis olmuram. Bizim idmancimizin pis olmagi o xaricinin olmeyinden pis tesir eledi. Cox sagolun ikinizde yazdiginiza gore. Allah razi olsun.
Наверх  Cemi mesajlar: 84151

<< 1 ... 1774 1775 [1776] 1777 1778 ... 8416 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (152)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 2041 / 1055