canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Növbeti istifadeçiye sual verin...
Black_Attack  Black_Attack [Off] (11.08.2015 / 15:01)
 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
yo a
ama ora heyqi istereme
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (11.08.2015 / 15:02)
Black_Attack, Emi seni aparar ora)))bi dene babat tema olsun)))
Black_Attack  Black_Attack [Off] (11.08.2015 / 15:04)
SiSeRoN, e ossurag senun meydaaa agliyim aparmiyani soyuncledim)))))indi get dotuu cir altinnan cix))))
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (11.08.2015 / 15:04)
 ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
Black_Attack (11.08.2015/16:01)
yo aama ora heyqi istereme
Ora dehset pulludu adi bir eylence merkezine giris 20 manatdi tek giris day ne sifaris edessen o pula daxil deyil
Black_Attack  Black_Attack [Off] (11.08.2015 / 15:06)
KoNCeNo (11.08.2015/16:04)
Ora dehset pulludu adi bir eylence merkezine giris 20 manatdi tek giris day ne sifaris edessen o pula daxil deyil
vayblee day dennen Alish sennikdide)))))gedesi olmadime konci
eni baqishla))))
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (11.08.2015 / 15:10)
 ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
Black_Attack (11.08.2015/16:06)
vayblee day dennen Alish sennikdide)))))gedesi olmadime koncieni baqishla))))
He vallah ora getmeye coxlu pul lazimdi men bu il getmisdim sogan qabigi kimi soyuldum dedim o boyda yolu gelmisiy day ayibdi gezmesek ozumuzu yere vurmadiq gezdik amma qepiynen qayitdiq bir otel var gunu 100 manatdi)))))gedirsen yene?)))))))))))))men qelet ederem birde ora getsem)))))))))))
Black_Attack  Black_Attack [Off] (11.08.2015 / 15:13)
KoNCeNo, sen cani otel nedendiki ?ya otaqda ostiranda dashdar aqiz acib medeniyyetun olsun deyir?))))
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (11.08.2015 / 15:18)
Black_Attack, Hecne Allah haqi qebele ondan gozeldi ondanda ucuz basa gelir yani lerik meslehetli deyil adi bir meseye tek bos stol verirler 30 manat samavar wiw istesen 40-50 manat oxuyur umumiyyetle Azerbaycanda 1 heftelik istirahete tokduyun pula gedib antaliyada zadda 10 gun istirahet edersen)))
Black_Attack  Black_Attack [Off] (11.08.2015 / 15:29)
KoNCeNo, e onu bilieemde 1400 maata pakrt var alisan oni bodrumadi deyesen bi heftelik hecne yo her gun ele baseyn qiraqinda 2 3 dene viski icsen rashot olsan her sheyde o 1400 e daxildi)))e sen onnan danish 1 ay binna qabaqa pirquludu seher yemek yeduk 30 manat deyirem ala dana bashi yimemishike deir qiymet budu)))
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (11.08.2015 / 17:20)
Black_Attack, Orda da olmusam resedxanaya eclaflar icaze vermedi kecek baxaq))

bir defe Alis masalliya getmisik kecen il Allah haqqi nese dusduk restaranlarin birinde yemek yedik eledik nese wotu getirdiler 55 manat tutdu indi cixiriq cixa cixda bir kisiydi sorusdu ki,hardan gelmisiz men bunlara imkan vermedim tez dedim ki,yalandan hacqabuldan ele agzima geldi toba kisi dedi ki,orda hesenaga dedi bilmirem memmedaga adi yadimdan cixib nese dedi onu tanimirsuz uzun muddet reyis isdiyib ne isdiyib nem mende dedim bay men onun qardasi nevesiyemde ele.lil. dedi ne danisirsan bay o bele gozel adamdi ele gozel adamdi dedim he dedi salam de dedim bas ustevozumu zor tutmusam ki,gulmuyum nese dedi ki,razi qaldiz dedim he yaxsidi amma biraz yaman bahaliqdi dedi o ne sohbetdi onun ezizine menim gozum uste yer var afisanti cagirdi dedi bunlarin pulun qaytar mende yalandan ay dayi yo yox ne yox alib qoydum cibime ee obsim sagollasdiq Allah bizde can qalar obsim kim idise onun sotuna babat yedik
...
Ardını oxu >>
Наверх  Cemi mesajlar: 84151

<< 1 ... 2013 2014 [2015] 2016 2017 ... 8416 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (152)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 2041 / 996