Saytın Ən varlısı ol : BMW_F10 - 10 manat
Sayta Daxil Olun!
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
ama ora heyqi istereme
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Black_Attack (11.08.2015/16:01)Ora dehset pulludu adi bir eylence merkezine giris 20 manatdi tek giris day ne sifaris edessen o pula daxil deyil
yo aama ora heyqi istereme
KoNCeNo (11.08.2015/16:04)vayblee day dennen Alish sennikdide)))))gedesi olmadime konci
Ora dehset pulludu adi bir eylence merkezine giris 20 manatdi tek giris day ne sifaris edessen o pula daxil deyil
eni baqishla))))
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Black_Attack (11.08.2015/16:06)He vallah ora getmeye coxlu pul lazimdi men bu il getmisdim sogan qabigi kimi soyuldum dedim o boyda yolu gelmisiy day ayibdi gezmesek ozumuzu yere vurmadiq gezdik amma qepiynen qayitdiq bir otel var gunu 100 manatdi)))))gedirsen yene?)))))))))))))men qelet ederem birde ora getsem)))))))))))
vayblee day dennen Alish sennikdide)))))gedesi olmadime koncieni baqishla))))
bir defe Alis masalliya getmisik kecen il Allah haqqi nese dusduk restaranlarin birinde yemek yedik eledik nese wotu getirdiler 55 manat tutdu indi cixiriq cixa cixda bir kisiydi sorusdu ki,hardan gelmisiz men bunlara imkan vermedim tez dedim ki,yalandan hacqabuldan ele agzima geldi toba kisi dedi ki,orda hesenaga dedi bilmirem memmedaga adi yadimdan cixib nese dedi onu tanimirsuz uzun muddet reyis isdiyib ne isdiyib nem mende dedim bay men onun qardasi nevesiyemde ele.lil. dedi ne danisirsan bay o bele gozel adamdi ele gozel adamdi dedim he dedi salam de dedim bas ustevozumu zor tutmusam ki,gulmuyum nese dedi ki,razi qaldiz dedim he yaxsidi amma biraz yaman bahaliqdi dedi o ne sohbetdi onun ezizine menim gozum uste yer var afisanti cagirdi dedi bunlarin pulun qaytar mende yalandan ay dayi yo yox ne yox alib qoydum cibime ee obsim sagollasdiq Allah bizde can qalar obsim kim idise onun sotuna babat yedik...
Ardını oxu >>
<< 1 ... 2013 2014 [2015] 2016 2017 ... 8416 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (152)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 2041 / 996

Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.