Saytın Ən varlısı ol : BMW_F10 - 10 manat
Sayta Daxil Olun!
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Mr@tum (18.09.2015/03:52)Sende ele bil qizsanaa acardinda bir nefer telimden goturub ozu dedi sende umudlerin puc elemisen))))
he gelib neceki?ama acmadimm tanimadigim ucun
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |

Mr@tum (18.09.2015/04:05)Ay sag ol kecen defe bir yerdeydik menim telim el izim olmadan acilmir axi gece yatanda men yuxuda olanda edib qorxulur vallahi o qizdan esqin vurub basina ne etdiyin bilmir)))
:) belke kecen defeki refiqendi hee??mene demiwdine bizimle parka getmey isteyir odu?bawqa kim ola bilerr) ama yaxwi demisenaaaa)) bilseydim bele pis olacaq daniwardim(
Mr@tum (18.09.2015/04:12)heqiqi sevir sevmeyine sende sevirsen sen cani?)))))))
nc,nc,nc gör nece plan qurube qizz) hec adamin aglina gelmez,mene göre edibse ne deyim vallah,heqiqi sevirr?o gun men mawinla gelende size gelirdii,baxdi guldu wubheli qaldim el
Mr@tum (18.09.2015/04:17)Day ozun bilersen wexsi isindi he ozune dedim ki,o ele bele qiz xoslayir neter deyir ki,deyisecem ele olacam bele olacam dedim menlik deyil o gun bir yerde olanda neter mene yalvarir ki,zeng ele ona at mikrafona mende esidim sesin bextever basva hec bize bele seven cixmiree
hec men onu yaxindan taniyiramki sevib iloww) bele pis qiz deyil ama menlik deyilde bilirsen,sene demiwemde nece qiz axtariram)

<< 1 ... 2065 2066 [2067] 2068 2069 ... 8416 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (152)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 2041 / 1013

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!