Saytın Ən varlısı ol : BMW_F10 - 10 manat
Sayta Daxil Olun!
KoNCeNo (26D- qızlar olları güldüren kişilerden xoşları gelir2015/04:16)
Quran haqqi kecindim gulmekden bu deqiqe mamam gelecek ki,nese olub basin batmadin day men yazmiram gulmekden aglima hecne gelmedi
K - menim senden xoşum gelmir. Ya men qız deyilem ya da sen kişi deyilsen
D- bıy xalaoğlu Aye sen imişsen ee. Men de neçe aydı deyirem Nigar Nigar ala ad tanış gelir. Necesen yetim?
K - zarafat edirem xoşum gelir
Ü- deniz bey bes biz?
L- düz deyir bes biz?
K- deniz bunlar kimdi?
D- aşkım açıklaya bilirimmmm
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Rehmettiyin_Nevesi (26D-men seni tez tez guldururem deyirler qizlar sevir onlari gulduren adami2015/04:21)
D- qızlar olları güldüren kişilerden xoşları gelirK - menim senden xoşum gelmir. Ya men qız deyilem ya da sen kişi deyilsenD- bıy xalaoğlu Aye sen imişsen ee. Men de neçe aydı deyirem Nigar Nigar ala
K-onu hansi yarjmamis deyib

D-askim sus bunu.ozum.mirt oldugumcun uydurmusam
K-sen adam olmiyassanda he
D-qismetde varsa olacam
Z-az o menim ureuimdi
B-ay qiz menimdi
K-
Denizzzz bes deyirdin heyatimda tek sen varsan tek senincun doyunur bu urek ne olduD-as ask aski aski
K-susss suss redd ol yada ev senindi ee men redd ollam dedem evine arxamcada gelme(gelme dedim gelmediee
))))))))))KoNCeNo (26D - deyiller qızlar olları güldüren oğlanlardan xoşları gelir2015/04:25)
D-men seni tez tez guldururem deyirler qizlar sevir onlari gulduren adamiK-onu hansi yarjmamis deyibD-askim sus bunu.ozum.mirt oldugumcun uydurmusamK-sen adam olmiyassanda heD-qismetde varsa ola
K - güldür sorasına baxarıq
D - Üreyim askırır, ayağım gülür, burnum sevinir
K - tın , fifi
D - tamam :( sen heç vaxt menim olmayassan Anladım
K - caaan Kıyamam. Ade özüm ele deyirem de xoşum gelir senden
D - nigar bayaq sen xetrime deydin Olar başımı sinene qoyum sen de saçımı sığalla teselli ver?
K - fürsetci senii
Mama - ikivizin de bıynu qırılsın Yatın da saata bax
Senin maman - denizdi de imkan vermir qızım yatsın
Menimki - paa Görürük ele Oğluma ne hekimler ne müellimeler yazdı da cavab yazmadı Seninki cadu eleyib Uşağın yuxusu erke çekilib
K - :))))))) Deniz bu sefer güldüm
D - ömründe bir defe meni sev Ömrümün ilklerini sene qurban edim
K - sevirem
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Rehmettiyin_Nevesi (26.10.2015/04:36)D-sen meni sevmeyeceksen bu qeder seni guldurdum
D - deyiller qızlar olları güldüren oğlanlardan xoşları gelirK - güldür sorasına baxarıqD - Üreyim askırır, ayağım gülür, burnum sevinirK - tın , fifiD - tamam :( sen heç vaxt menim olmayassan Anladım
K-qizlar onlari guldurenle dertlesib agladani sevirler bunu bu bos kafana sok lan
D-ne ne fiso bu gunden ciddilesirem day seni guldurenin atabatasina lenet
K-Deniz.aqla. ele demedim ki,menim guldurenimde agladanimda eyni adamdi.oda sensen
D-seni sevirem
K-mende
Denizin mamasi-quzdaki ferasete baxe oglumu nece ele keciribse day bize ehemiyyetde vermir
Koncinin mamasi-az senin oglun deyildi axsamacan qonsularin agzina soz salan qizimin bas beynin aparan
Denizin mamasi-az az siz adami tutduratsiz
Fiso dava basladi.dava.
K-Deniz Deniz bax mamanla mamam davaesir
D-deyme qoy savassinlar cekismeseler berkimezler
K-yox Deniz senin maman iki qat dunya cempionudu ne vecive.lol. men getdim kom...
Ardını oxu >>
KoNCeNo (26.10.2015/04:44)D - yene payız gelid
D-sen meni sevmeyeceksen bu qeder seni guldurdumK-qizlar onlari guldurenle dertlesib agladani sevirler bunu bu bos kafana sok lanD-ne ne fiso bu gunden ciddilesirem day seni guldurenin atabatasina len
K - indi bu ne idiki?
D- bal dadanım ne bilim ee ele bele başlıq
K - bu senle ilk payızımızdı axı.zloj. Ama sen yene payız geldi dedin. Düzün de kimi Düşünürdün
D- bal kavanozum vallah heç kimi. İstedim guya sene mahnı oxuyum.
K- deniz eger meni beyenmirsense de ama mene xeyanet eleme esla
D- yaxşı bidenem
K - zehrimar yaxşı. Yaxşı da deyir ee. Senin ağzın nedi meni beyenmeyesen.zloj.
D - Niqum sen bele olanda seni möhkem qucaqlamaq isteyirem Balımdan da
J(Jasmin) - mama atamnan nece tanış olduz
D- Dayan ee biz yarım saatdı evliyik sen hardan çıxdın balam?
Kassamız - Aye bu harasıdır menim içimde 7milyon manat pul var hamsı da senindi. Deniko kef ele xeyal qurmaq limitsizdi. Eger o xeyal seni xoşbext edirse onu qurmAqdan es...
Ardını oxu >>
Rehmettiyin_Nevesi (262015/04:53)
D - yene payız gelidK - indi bu ne idiki?D- bal dadanım ne bilim ee ele bele başlıqK - bu senle ilk payızımızdı axıAma sen yene payız geldi dedin. Düzün de kimi DüşünürdünD- bal kavanozum valla
qesey Denizcik men cixdim gozel dialoqlar idi gecen xeyre opdumKoNCeNo (26Xeyire qarşı canım cicim balım2015/04:57)
qesey Denizcik men cixdim gozel dialoqlar idi gecen xeyre opdum
Allah amanında
350 manata ne almaq olar? Teli nezerde tuturam.iwlenmiwde olar
İstesem bir tanış var z3 satır.
Amma samsung qeweydi hee?
<< 1 ... 2093 2094 [2095] 2096 2097 ... 8416 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (152)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 2036 / 1974

2015/04:16)
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!