💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat

KoNCeNo (26D- qızlar olları güldüren kişilerden xoşları gelir2015/04:16)
Quran haqqi kecindim gulmekden bu deqiqe mamam gelecek ki,nese olub basin batmadin day men yazmiram gulmekden aglima hecne gelmedi

Rehmettiyin_Nevesi (26D-men seni tez tez guldururem deyirler qizlar sevir onlari gulduren adami2015/04:21)
D- qızlar olları güldüren kişilerden xoşları gelirK - menim senden xoşum gelmir. Ya men qız deyilem ya da sen kişi deyilsenD- bıy xalaoğlu Aye sen imişsen ee. Men de neçe aydı deyirem Nigar Nigar ala

Denizzzz bes deyirdin heyatimda tek sen varsan tek senincun doyunur bu urek ne oldu
))))))))))
KoNCeNo (26D - deyiller qızlar olları güldüren oğlanlardan xoşları gelir2015/04:25)
D-men seni tez tez guldururem deyirler qizlar sevir onlari gulduren adamiK-onu hansi yarjmamis deyibD-askim sus bunu.ozum.mirt oldugumcun uydurmusamK-sen adam olmiyassanda heD-qismetde varsa ola

Rehmettiyin_Nevesi (26.10.2015/04:36)D-sen meni sevmeyeceksen bu qeder seni guldurdum
D - deyiller qızlar olları güldüren oğlanlardan xoşları gelirK - güldür sorasına baxarıqD - Üreyim askırır, ayağım gülür, burnum sevinirK - tın , fifiD - tamam :( sen heç vaxt menim olmayassan Anladım

KoNCeNo (26.10.2015/04:44)D - yene payız gelid
D-sen meni sevmeyeceksen bu qeder seni guldurdumK-qizlar onlari guldurenle dertlesib agladani sevirler bunu bu bos kafana sok lanD-ne ne fiso bu gunden ciddilesirem day seni guldurenin atabatasina len

Rehmettiyin_Nevesi (262015/04:53)
D - yene payız gelidK - indi bu ne idiki?D- bal dadanım ne bilim ee ele bele başlıqK - bu senle ilk payızımızdı axıAma sen yene payız geldi dedin. Düzün de kimi DüşünürdünD- bal kavanozum valla
qesey Denizcik men cixdim gozel dialoqlar idi gecen xeyre opdum
KoNCeNo (26Xeyire qarşı canım cicim balım2015/04:57)
qesey Denizcik men cixdim gozel dialoqlar idi gecen xeyre opdum