Saytın Ən varlısı ol : BMW_F10 - 10 manat
Sayta Daxil Olun!
KoNCeNo (10.11.2015/19:24)Nmmm yaxwidi))
El uz arkodan yumsaldici qidalandirici bedenimese krem vurmuram hec uzumede o qeder vurmuram cunki ne qeder vitaminli olsada deri nefes almalidi hecne vurmamaq lap yaxsidi qaldi bedene onada krem vurm
Mene demedin axi obahali sac speyinin adini?)
Mene demedin axi obahali sac spreyinin adini?)
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Pretty_Woman (10.11.2015/19:26)Elede bahali deyil sac tipine uygun curbecurdu avondan almisdim men advence yazilib
Qulluq edirem.wukur xeyrinide gorurem.Mene demedin axi obahali sac spreyinin adini?)
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Pretty_Woman (10.11.2015/19:26)Mene bir neferden alirdim salonda isleyir 25 manata siriyirdi sonra ozum oyrendim ki,15 manatadi
Qulluq edirem.wukur xeyrinide gorurem.Mene demedin axi obahali sac speyinin adini?)
Eslinde yalnizlig cox gozeldi,en azindan itirecek heckimsen yoxdu! |
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
Alma yiqimi bawdiyib??)
Alma sevensen?)))
Eslinde yalnizlig cox gozeldi,en azindan itirecek heckimsen yoxdu! |
Restoranda verdiyin en yuksek şot?
Kimnen yemeye getmisen axrinci defe?
<< 1 ... 2206 2207 [2208] 2209 2210 ... 8416 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (152)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 2040 / 937

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!