canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Növbeti istifadeçiye sual verin...
MiLYoNDa1oQLaN  MiLYoNDa1oQLaN [Off] (05.12.2015 / 04:00)
 miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine
Men bura deyip gulmeye girem sevmeye yox)
Deyirler sevginin gozu kor olur belke sevsem delikimi elbetdeki qizin heyatiyla maraqlanib sonra

Sevmediyin biriyle evlenersen?
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (05.12.2015 / 04:05)
 ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
Hmm tam gozunden vurdunki sen)))bele bir sey bas vermisdi vaxti ile neyse

Nece yasinda evlenmeyi qerarlasdirirsan?))
MiLYoNDa1oQLaN  MiLYoNDa1oQLaN [Off] (05.12.2015 / 04:08)
 miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine
Yaw mehdudiyyeti qoymuram qismet nevaxd sevsem o vaxd)))

Sence men pis biriyem??)))
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (05.12.2015 / 04:11)
 ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
Yox bunu kim deyir sen cox yaxsi oglansan nikin oturub uzerune

Kimse deyib ki,pis birisen?
MiLYoNDa1oQLaN  MiLYoNDa1oQLaN [Off] (05.12.2015 / 04:14)
Yoo demiyip ozum ozumde fikirlewirem

Dizi ciriq walvar geymisen?? Geyenlere munasibetin??
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (05.12.2015 / 04:18)
He geyinmisem amma evdekiler icaze vermedi day hec sevmir mamada papada ele bir defe geyindim verdim birine pay))munasibetim narmal bunada

Geyimlerin eynine olmayanda neynirsen onlari?
MiLYoNDa1oQLaN  MiLYoNDa1oQLaN [Off] (05.12.2015 / 04:21)
Çoxsunu emim oqluna verirem mennen balacadi esger getdiyimde butun geyinlerimi yiqib aparmiwdi)))) o-dan paltar aldim gelende)))

Kegirmek tupurmek bunu eden insanlara munasibetin??
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (05.12.2015 / 04:24)
Oyy en iyrendiyim seylerdi etikadanda kenar bir seydide birde kimse yanimda disin qurcalasa ureyim bulanir iyrenirem geyirmek olar amma day berkden yox odaki yani insandan asli olmayan seylerdi tupurmek dis qurcalamaq bu bizden aslidi yani etmeye bilerik

Toyda meclisde cengel bicaqdan istifade edirsen ya vecuve deyil evde nece colde de ele?
MiLYoNDa1oQLaN  MiLYoNDa1oQLaN [Off] (05.12.2015 / 04:29)
Yoo ele yemekler var çengelle yeyilir.. Eleleride var elle yemelisen)) toyda cengelle yirem coxu cekinir ya utanir deye az yeyir.. Amma men qarnim doyana kimi yirem qiraxdaki ne fikirlewir vecime doyul))))

Hansi toy yaddawinda maraqli hadise qalib??
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (05.12.2015 / 04:32)
Bir toyda bir xalasqanin sehv gelmsi birde basqa bir toyda bir qizin usagin manejinde oturmasi ile o qeder gulnusdum onda gozlerimden sel gelirdi makiyaj zad it gunune qaldi indide dusdu yadima

Toya en az ne qeder nemer atirsan?
Наверх  Cemi mesajlar: 84151

<< 1 ... 2336 2337 [2338] 2339 2340 ... 8416 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (152)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 2032 / 2730