Saytın Ən varlısı ol : BMW_F10 - 10 manat
Sayta Daxil Olun!
HisSlerin_Reksi (15.01.2016/02:50)Yeni senin sozunden bele neticeye geldim ki gerek onu gorende ehtiraslanasan ki sonra alasanda onu hee?)) duz bawa duwdumde seni?
Ok sen deyen olsun ) Sevgini sonradan yaratmaq munkun deyil .... sevgi ya var ya yoxdu !! Qiz cox yaxshi qiz olsa bele , aravizda dok yokdusa ) ehtiras yoxdusa , hisssler yoxdusa , bunu sonradan yarat
Sen qeyri adi insansan ee xeberin var oz cinslerinden ferqlenirsen...
Cunki uje bi wey istiyende diyandi dirler evlen arvadun elesin ))))))
Prostaki indi qarmaqarwiqliqdi, heyat stabillewsin bir, axtariwa cixacam)))
alarsan evlenersen sora pewman olarsan seciminen? Qorxursan bunan?
SiSeRoN (15.01.2016/02:53)Yo ) neise. Gedim yatum )
Yeni senin sozunden bele neticeye geldim ki gerek onu gorende ehtiraslanasan ki sonra alasanda onu hee?)) duz bawa duwdumde seni?
SiSeRoN (15.01.2016/02:53)Emioqlu men onan wupalanram senoool)))))
Ele bu gunki vaxt idi)))Sen qeyri adi insansan ee xeberin var oz cinslerinden ferqlenirsen...
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
Ewweye min ata çatanacan deyipler
Sence ewweyi yari yolda qoymaq düzgündü?))
Ozun oz gucuve ayaq uste dura bilersen aile qurduqdan sonra\?
Menim sana qorxursan deye sual verdiyim, sohbat xeyanet zad doldi, prosta xasiet evlilikdan sonra daiwsa ya bir yawamaq omir boyu xow olmayacaqni duwunmay, pewman olmaq o manada dedim
nia bazi gozel xasietce quw qizlar evezolunmaz elcatmaz kimi gorur ozlarin sanca? Yani bular fikirlawmirki en kasib faqir oqlan bele olar haqda cuddi nasa duwinmax deye anlamir bunu?)
<< 1 ... 2572 2573 [2574] 2575 2576 ... 8416 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (152)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 2039 / 2267

miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine