Saytın Ən varlısı ol : BMW_F10 - 10 manat
Sayta Daxil Olun!
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
sen varsan?
olub hec ferqli yemekler eyni dadi verib sene?
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Uzuy aldigin qiz nece oldu?

Camaata qiz Mawin Alib verir Men qiza Ozumu cirib Uzuy aliram Qebul elemir ))))
Dalawmiwiq Daniwmiriq.
Ozun Aldadmaqina Wrrait yaradan insani aldadani qinamaq Duzgundu?
_K_O_T_İ_K_ (27.01.2016/00:14)Bes onun vicdani senincun cox seye werait ola biler bes aglin?)))
Hecne Uzuy Tepeme Cirpdi)))) Camaata qiz Mawin Alib verir Men qiza Ozumu cirib Uzuy aliram Qebul elemir ))))Dalawmiwiq Daniwmiriq.Ozun Aldadmaqina Wrrait yaradan insani aldadani qinamaq Duzgundu?
o uzuyu mene vere bilersen? )))))
Planlarivi Quranda Daha Cox Neye Arxalanirsan?
Bextive
Wansiva
Ve s....
KoNCeNo (27.01.2016/00:16)Bextim Yoxdu Konci.
Bes onun vicdani senincun cox seye werait ola biler bes aglin?)))o uzuyu mene vere bilersen? )))))
Bir Mesel Var deyir o qeder bextsizem Xowbextlikden Ucsam Goye Samalyot vurar meni.
bextim yoxdu wansda yoxdu aglima mentiqime guvenirem ))
kimi incitdiyine pesmansan?
Heyqi Istirsen?

Incitmek deyende Nem Gic gic uwaqliqlarim Olub.
Rus qizi vardi Onu Bezdirirdim ))))
O meni Sevirdi Men Ewweylik elirdim O.
Hec Ele Olur ki,Duwunursen Cetinlikler Hedinden Coxdu Ve Sende Onlari Awmaqa Guc yoxdu?
kederlenende ne edirsen ve bu cox surur sende?
<< 1 ... 2680 2681 [2682] 2683 2684 ... 8416 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (152)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 2032 / 1350

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!