Saytın Ən varlısı ol : BMW_F10 - 10 manat
Sayta Daxil Olun!
_K_O_T_İ_K_ (27.01.2016/01:01)Yox dusmuyub getdim sirkete cv verdim cagirdilar masini verdilerki sur ozude daldali butun sirketin heyetin arxa arxaya surdum kak palaojna surenden sora dedi seni bura kim gonderib dedim ozum gelmisem yeniki daydaysiz mumkun deyil burda yada pul
Inanmiram orda Wofer iwi olmasin.Wofer iwi ele bir iwdi Dunyanin her bir yerinde Sene iw var.Yeqin Pis wofersenravan Liweniyaya Duwub?
Her gun bezenirsen?))
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Xosun gelmir makiyaj eden qizdan?
Axrinci defe sacivi nece yasinda keci yigmisan?))
Sene qarşi biri haqsizliq ederse nece bir addim atarsan? ??
ceza12 (27.01.2016/01:05)Duzelerdinde
Yox dusmuyub getdim sirkete cv verdim cagirdilar masini verdilerki sur ozude daldali butun sirketin heyetin arxa arxaya surdum kak palaojna surenden sora dedi seni bura kim gonderib dedim ozum gelmise
ayda 500 manat odeyerdin Olara
Zato Soruwanda kimse Wirketde Woferem 
A seherden ozun mene deyirdin Yixib suruyursen zad
O nece Olure Iw Tapirsan Pul qazanasan Sennen Pul istiler 
EVAMELINA (27.01.2016/01:11)Yene Bawdadin sen?
Beyenirem. Sade makyaj. Sene qarşi biri haqsizliq ederse nece bir addim atarsan? ??

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
haqqimi teleb ederem axra qeder gederem haqsizliqa dozumum yoxdu)
prablemin var?
Senin nece var?
_K_O_T_İ_K_ (27.01.2016/01:11))))ne qede olmasa vetendide agrima gedir axi))pis soz deyilende))
Duzelerdindeayda 500 manat odeyerdin Olara
Zato Soruwanda kimse Wirketde Woferem
A seherden ozun mene deyirdin Yixib suruyursen zad
O nece Olure Iw Tapirsan Pul qazanasan Sennen P
<< 1 ... 2684 2685 [2686] 2687 2688 ... 8416 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (152)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 2032 / 526

ravan Liweniyaya Duwub?
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!