Saytın Ən varlısı ol : BMW_F10 - 10 manat
Sayta Daxil Olun!
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
_K_O_T_İ_K_ (29.01.2016/03:06)Gelecekde ovladin hansi pesede islesin isterdin?)))
He.Ureyim partdiyar 3 gune.
KoNCeNo (29.01.2016/03:08)Duzun sozu konci qizimda olsa Oglumda idman isterdim ancaq.
Gelecekde ovladin hansi pesede islesin isterdin?)))
Ya gimnastika yada tenis zad bele wey qizimcun wahmatda ola biler.
OGlum olsa Futbol
KoNCeNo (29.01.2016/03:08)Qoyaram CSK nin Futbol akademiyasina balaca vaxtinnan.
Gelecekde ovladin hansi pesede islesin isterdin?)))
Olarin 1 illik maawi Hekimin zadin 100 illik maawidi.
En awaqi seviyelisinin.
Bele Day qeti istemese oxumaq istese Hekim.
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
_K_O_T_İ_K_ (29.01.2016/03:11)Bes ovladin nankor olsa sene qarsi ne edersen umumiyyetle ovladliqdan ne zaman cixararsan ya ne etsede bunu etmezsen?)))
Qoyaram CSK nin Futbol akademiyasina balaca vaxtinnan.Olarin 1 illik maawi Hekimin zadin 100 illik maawidi.En awaqi seviyelisinin.Bele Day qeti istemese oxumaq istese Hekim.
KoNCeNo (29.01.2016/03:13)Nebilim Konci o barede Duwunmemiwem.
Bes ovladin nankor olsa sene qarsi ne edersen umumiyyetle ovladliqdan ne zaman cixararsan ya ne etsede bunu etmezsen?)))
Nankorluqunda derecesi var.
Belkede indi daniwmaq Asand olar ki,He silerem ataram ne bilim ne....
Amma mene ele gelir bacarmaram.sile bilmerem ovladliqdan.
_K_O_T_İ_K_ (29.01.2016/03:18)Hicabli qizla evleneceysen?)))
Nebilim Konci o barede Duwunmemiwem.Nankorluqunda derecesi var.Belkede indi daniwmaq Asand olar ki,He silerem ataram ne bilim ne....Amma mene ele gelir bacarmaram.sile bilmerem ovladliqdan.
KoNCeNo (29.01.2016/03:21)Elbette.
Hicabli qizla evleneceysen?)))
Ele Secimim Olsa Onu secerem.
KoNCeNo (29.01.2016/03:21)Amma yeni oz Qrlbinden olsun o ALLAH sevgisi.
Hicabli qizla evleneceysen?)))
Ere gedmeycun bawin bagliyan olmasin.
_K_O_T_İ_K_ (29.01.2016/03:26)axaxxa ere gedmeycun bas baglayanda var?)))
Amma yeni oz Qrlbinden olsun o ALLAH sevgisi.Ere gedmeycun bawin bagliyan olmasin.
Hec omrunde adam kimi sevmisen?))))
KoNCeNo (29.01.2016/03:27)18 yawima kimi sevgi nedi bilmemiwem.
axaxxa ere gedmeycun bas baglayanda var?)))Hec omrunde adam kimi sevmisen?))))
Pulum verib qiznan yatmiwam.
erkoyun olmuwam.
Getdim eskerliye geldim 1 hefteden sora geldim Russiaya ondan 6 ay kecdi 1 heftelik geldim Azerbaycana Ve artiq 5 ildi gelmirem Azerbaycana.
Rus qizlarinda Hansiynan Taniw olmuwam uzaqi 10 gune yatmiwam.
Sevgi yox Hemewe aglimda Eylwnce olub yeni beynime qiymuwam ki,Coxlu qiznan gezecem yatacam.....
Ve indi anlayiram ki,Duzgun heyat terzim olmuyub.
Gorduyumu gormuwem day bes edir.
<< 1 ... 2723 2724 [2725] 2726 2727 ... 8415 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (152)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 2036 / 935

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!