Saytın Ən varlısı ol : BMW_F10 - 10 manat
Sayta Daxil Olun!
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
_K_O_T_İ_K_ (29.01.2016/04:27)Nos eseblessen ki?))))
Men vaxt kecirmeycun deyil eslinde sonu birlikde gormeycun yazwi insanam.Bax insanin aglinin ferqi analiz metodu ferqlidi.Budu bizim aramizda boyuk ferq.Sualim yoxdu sene.
KoNCeNo (29.01.2016/04:30)Eseblewmirem sohbet edirik.
Nos eseblessen ki?))))
Konci virtualda herwey ters catir insana.
Bax men o werhe Eseblewib bidene ))))
Iwaresi qoysaydim ele bileceydin ki,Lezzet eledi yazdiqin mene Hansi ki eseb kecirdim meselcun....
Ama o smaylik olmayanda adi sozu bele eseb kimi qebul ede bilersen.
Yeni Incelikler var
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
_K_O_T_İ_K_ (29.01.2016/04:34)Bes isareler neycun yaranib hislerivi bildirmekcun..virtualliq deyil tutaq ki,kimlese mesajlasirsan bes ona oz hislerivi nece catdirirsan isarelerin komeyi ilede)))
Eseblewmirem sohbet edirik.Konci virtualda herwey ters catir insana.Bax men o werhe Eseblewib bidene ))))Iwaresi qoysaydim ele bileceydin ki,Lezzet eledi yazdiqin mene Hansi ki eseb kecirdim meselcun
KoNCeNo (29.01.2016/04:37)Ama Iqare yazmamaqda o demek deyil ki,men sene qarwi esebiyem.
Bes isareler neycun yaranib hislerivi bildirmekcun..virtualliq deyil tutaq ki,kimlese mesajlasirsan bes ona oz hislerivi nece catdirirsan isarelerin komeyi ilede)))
Sene bu catmir ...
KoNCeNo (29.01.2016/04:37)Orda eseb iwareside var.
Bes isareler neycun yaranib hislerivi bildirmekcun..virtualliq deyil tutaq ki,kimlese mesajlasirsan bes ona oz hislerivi nece catdirirsan isarelerin komeyi ilede)))
Lazim olsaydi onu yazardim.
Herden olur
Smariki qoyuram ama Gulursen bilirsen ki,zarafatdi.Herdende olur yazmiram Hecne.sadece Yeni emosiyasiz suala cavab yaziram vesselam.
_K_O_T_İ_K_ (29.01.2016/04:40)Aye tutaq ki,yazirsan salam necesen ne var ne yox
Ama Iqare yazmamaqda o demek deyil ki,men sene qarwi esebiyem.Sene bu catmir ...
Birde yazirsan ki,it kopey usaqi bura gel
Her iki cumlede isare yoxdu amma hansi daha aqressivdi aciq askar gorursende
Catdi fikrim sene?)))
KoNCeNo (29.01.2016/04:44)Day ele wey yazmamiwam axi men...
Aye tutaq ki,yazirsan salam necesen ne var ne yoxBirde yazirsan ki,it kopey usaqi bura gelHer iki cumlede isare yoxdu amma hansi daha aqressivdi aciq askar gorursendeCatdi fikrim sene?)))
Ew gecen xeyre.
_K_O_T_İ_K_ (29.01.2016/04:48)xeyre qarsi
Day ele wey yazmamiwam axi men...Ew gecen xeyre.

Eslinde yalnizlig cox gozeldi,en azindan itirecek heckimsen yoxdu! |
Goresen yene qar yagacaq yoxsa day vse oldu sohbet?
<< 1 ... 2725 2726 [2727] 2728 2729 ... 8415 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (152)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 2036 / 405

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!