canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Növbeti istifadeçiye sual verin...
Inci-cicek  Inci-cicek [Off] (06.02.2016 / 09:18)
Besdi. Hrc kes vermir o suali. Cunki mennen qorxullar. He o niki deyirsen Niwa. Forumda gormemiqdim. Birinci defeydi. Subayligin dawin atdin mivzusunda. Bekar olanda baxarsan. Bawqa mo zularda da var.

Xawi neynen yirsen sirke srimsaqla
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (06.02.2016 / 09:21)
Hee sirke sarimsaq ozume stol achdim goyerdi qatiq mayanez qoydum))mama dediki adam kimi ye qatiwdirma ureyin bulanacaq)) shirinchayda ichirdim hekem qoymadi)))men iyrenc yeyirem )))bir gun menimle otursan 3 gun yemek yemeyessen)))

Kokelmek ve ya ariqlamaq seninchun problem dor?
*__SeVgI_MeLeYi__*  *__SeVgI_MeLeYi__* [Off] (06.02.2016 / 09:26)
 ArXaMcA DaNiWiB SoLo OxUmAqDaNsA.ÜzÜmE De DuEt OxU
Hec biri problem dogul

nece kqsan
Inci-cicek  Inci-cicek [Off] (06.02.2016 / 09:28)
Aydaaa oldumeee fikirlewende daje bele yemek olar. Mayonez wirincay neydi day)))))

Men yrmrk yeyende bitdenirem mene o sozu diller ki iyrenci yirsen sennen hec kim yemez cirkine gediceysen ))))

Men cox az yiyenem. Bir azca artiq yesem kokelirem tez. Problem dor istiyendede ariqliram illah da darixanda. Yimek kecmir bogazimnan

Now kokelmirsen qurdun var???)))
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (06.02.2016 / 09:28)
Deyecem amma gukme gukeni soymuwem)))))59 kiloyam)))

Sen ne kq?
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (06.02.2016 / 09:29)
Hech neyim yoxdu))) sadece kokelmiremde )) bele ariq qalan sortdardanam))))

Pisdiki bele??qarin buraxim;?))
Inci-cicek  Inci-cicek [Off] (06.02.2016 / 09:31)
Yooo prosda sen ozun istirsen.

Xawi kim bjwirmiwdi
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (06.02.2016 / 09:33)
Hami)))men aldim dayim dogradi))mama xirda iwlerin gordu papada naryadda idi baxirdi..seher acilandan soyurki))neter kiwisen evde aragun yoxdu)))draznit olub))dedimki akim ?? Dediki dunenden almali idin vnimatelni dorsen))

Bele munasibet yaxwidir?? Yoxsa perde olsun?
Inci-cicek  Inci-cicek [Off] (06.02.2016 / 09:36)
Bizde ele door valla papadan qorxmuwuq. Yeri gelende men erkoyunluk edib nese diyerwm qaqawdar yox. Amma perdeynen door. Eleleri var ki sonradan uwaqdan ele hoqqalar cixirki...duzgun terbiyedendi her wey.

Papaynan rahat icirsenn???
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (06.02.2016 / 09:40)
Bele evde olanda ozu deyirkigoturbi dene vur..desemki yox mecbur elemir..dostlariynanda hemchinin gelende vururlar deyirler gel vur..papaya baxiram ozu demese gel deyiremki yalandan mawin surecrm firladiram..bele rahatam..menimle dost kimidir..deyirki sen hem oglumsan hemde qardawim))hemde dostum))

Sen nese isteyende atana deyirsen meselen 3-4il bundan evvel pul lazim olsaydi bir bawa atadan isteyirdun yoxsa mamaya deyirdun o alib verirdi sene??
Наверх  Cemi mesajlar: 84129

<< 1 ... 2795 2796 [2797] 2798 2799 ... 8413 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (152)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1154 / 776