close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
Növbeti istifadeçiye sual verin... | NoreN [Off] (14.02.2016 / 19:11)
|
Indiki zamanda guldurmek..
Icazenle cixim.men tesekkur hemsual ucun)) | Bir-dost [Off] (14.02.2016 / 19:12)
|
Buyur men tesekkur edirem xos sual cavab ucun | Qelb-ogrusu [Off] (14.02.2016 / 19:42)
|
Bu gun yalniz qalanlar | SiSeRoN [Off] (14.02.2016 / 21:08)
|
................................
Uduzmagi bacarirsan?? Cigalliq etmirsen uduzanda?Adi bir oyunda bele eyer uduzma ehtimalim varsa oyunu pozuram
Dilinle qar tutmusan hec ? | SiSeRoN [Off] (14.02.2016 / 21:13)
|
Olub.. Sende menim kimi cigalcisan))amma sene deyimki bacarmadigim oyunda susuram..
Ele olubki kimese hormet elameti olaraq sene el qaldirib sen sadece susmusan..yeni o qeder boyuk hormetin olub..Olmuyub .. O seraiti yaratmamisham .. Umimiyyetle bele sakit bashla dieremki eyer ele bir hadise hormet etdiyim biri olsa susaraM ..
Ozumu nezer alib soylemeye qalsa inanmiram sakit dura bilem...
Heyatda dostun choxdu? | Eksperd [Off] (14.02.2016 / 21:25)
|
Mene yo ama mende olub, menen bir priziv boyuk esger yoldawim vardi, 12,13 gunu qalmiw samavolkaya cixmiwdi , ickili qayidmiwdi, mende dalbadal yiqiram tez ol axwam yoxlamasidi, poxu cixacaq, axir cavabdeh cerge qabaqina cixnamiw geldi catdi, indi cergede dura bilmir sakit, normal, birteher yola verdiy axwam yoxlamasin kazarmaya giren kimi bunu bawdadim doymeye)) seher ayilib diyirki ay ograc biraz yavaw vurardinda)
Hediye almiwdin bugun kimese?) | SiSeRoN [Off] (14.02.2016 / 21:26)
|
Choxdu..menim qardawim yoxdu heyatda onlar mene qardawdanda ezizdi..bir defe atam el qaldirib susmuwam..bir defede ozumden 7 yaw boyuk dostum el qaldirib sinemin ortasindan yumruqla qoyum cokmuwem..amma hechne dememiwem..seher gelib opub qucaqlayib bagiwla deyib..duzu yadimdan chixmiwdi kin saxlamiram yeniki..
Eger chox dostun varsa bu ne demekdi?? Yalanci dostlardi yoxsaki sen onlari ozune dost secmisen?sozun duzu heyatda iki dostum var.. Onlar mene hem dost hem qardashdirlar..ama bele yoldashliq elediyim insanlar choxdu ..ve o iki beferden bashqa hec vaxt bashqalarin ozume dost bilmemishem..
Dostuva gore qiz sohbetine gedersen ? Ve gedib neniersen ? 
Cemi mesajlar: 84129
<< 1 ... 2854 2855 [2856] 2857 2858 ... 8413 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (152)
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1161 / 927