Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
sabahimiz xeyir yoxsa xeymir?

Sence 18 yasli qiza rozoviy roza yarasar ya ag daha cox????
Yss (20.02.2016/11:07)Sen cani men sual verdim sen ne cvb verdin . Vecni movzudan kenar cvb verirsan ok he
Heyatdaki emmelleri olur Noren.Qiyametde adlarimizla cagiralacayiq.Adimizin taleyihimize siyaret etmesi bize emellerimzden xeber verir.Anladin?)
NoreN (20.02.2016/12:52)Movzudan kenar ne yazdimki? Insanlarin adi ve taleyinin nisbetine xatirlanir.Ister dunyevi, ister uxrevi.Bu dunyadan kocen emmellerine gore, adi ile xatirlanir.Ister yaxshi, ister pis.O dunyada emeline gore adi ile cagirilir.Sende sual verdinki, peygember adi ve xanimlarinin adini .....dashiyanlari nece xatirlanir? Ne yazim bes? Ozude hovselesiz olma)
Sen cani men sual verdim sen ne cvb verdin . Vecni movzudan kenar cvb Everirsan ok he
En chox pul neye xercleyirsen? (Geyime , yemeye, gezmeye, kontura, ve ya puluvu yigirsan)
Yss (20.02.2016/13:46)He ok
Movzudan kenar ne yazdimki? Insanlarin adi ve taleyinin nisbetine xatirlanir.Ister dunyevi, ister uxrevi.Bu dunyadan kocen emmellerine gore, adi ile xatirlanir.Ister yaxshi, ister pis.O dunyada emelin
Dieta saxlyrsan?
Usaqa sille vurmusan?
SiSeRoN (20.02.2016/14:54)Basa dusmedim ? Movzunu pozmagin az olib senin ?? Sualda cvb edildi
Indi men noreni soyum yoxsa seni?? Yoxsa her ikinizi??
<< 1 ... 2911 2912 [2913] 2914 2915 ... 8413 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (152)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1157 / 895