Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
EVAMELINA (28.02.2016/03:45)Menim kimi ele, unuyatla yatma)
Mene meslehet verin sehere cox işlerim var.Işlerimi indi gorum yatim,yoxsa indi yatim seher tez durum islerimi görüm????Çox yorulmuwam
sen pulsuz internet programin bilirsen ?men naxcivanda olanda menim telimde duzub qosdular pulsuz sellenirdim yutub zad hersey elaydi))
ceza12 (28.02.2016/03:48)Pulsuz hech ne bilmirem men qardawim)))liboy nomrede elemek olur?yoxsa telefondan asilidir?
Yox )) o basqa seydi yazdigim)) deyerem sene indi internet cox zeifdi sen pulsuz internet programin bilirsen ?men naxcivanda olanda menim telimde duzub qosdular pulsuz sellenirdim yutub zad hersey ela
Adi psiphonedi play marketden yukle bax gor alinir birde nastroykada yazilan kodlar var sene gondererem alinsa eladi sellenersen)
ceza12 (28.02.2016/03:53)Mende blackberry di ee qardashim bunda mb alandada girmek olmur))gerek bbm paket alim))odaki birinci defe gerek 10manatliq vurasan))day vurmuram))-bakinin her yeri wifi di)))evdede var))ona gore maraqlanmamiwam
Yox telefindan asli deyil day 12 oo olmasindaa)) Adi psiphonedi play marketden yukle bax gor alinir birde nastroykada yazilan kodlar var sene gondererem alinsa eladi sellenersen)
SiSeRoN (28.02.2016/03:57)Pis yasamirsan seher usagi))
Mende blackberry di ee qardashim bunda mb alandada girmek olmur))gerek bbm paket alim))odaki birinci defe gerek 10manatliq vurasan))day vurmuram))-bakinin her yeri wifi di)))evdede var))ona gore maraq
Ehtiyac yoxdubsene hec basivi agritma )
Kontaktin yeri var ))minnetdaram)
Ozve qullug ede bilirsen?)
<< 1 ... 2962 2963 [2964] 2965 2966 ... 8413 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (152)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1155 / 795