canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Növbeti istifadeçiye sual verin...
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (28.02.2016 / 05:09)
Yoooxx seve seve oxudum ozde 2 defe)))sen ol ozum olum bacarmiram ee yoxsaki boyuk memuniyyetle gelerdim)))amma alciban vurmaga ne vp bacarmaq ee evde ustalar iwleyende onlara komek edirdim))ozumde usta olmuwam))oz otagimi aparatla ozum wlifovka eledim))

Amma ora gelsem iwlemerik ee butun gunu ichib qiz miz alkawliq ederik hee?))
ceza12  ceza12 [Off] (28.02.2016 / 05:14)
Bir mene qosulan sevinir birda uzaglasan )) yezne deyir a kisi essey kimi isliyirsen oulu neye geldi xercliyirsen ))dunen giriy biden paltar dukanina qiza dedim bu kiyney neciyedi dedi bizim pulnan 3 manat soka dusdum dedim heresinden iki iki m razmer ver qizi soka saldim ))) men bu koyneyleri bakidan 15manata alirdim))lox kimi)
Icmeydeki bir derdtide qabagimda duran yoxdu))dunen muduru masinan zornan mindirdim yaliyirdi meni ))
Pal paltara pul xercliyensen?
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (28.02.2016 / 05:18)
Yox xerclemirem qetiyyen..dunen 35 manata ayaqqabi aldim dunen yox 3 gun qabaq ozumu bagiwlaya bilmirem))))

Paltara elim gelmir pul verim))ancqq kayfima xercleyirem
ceza12  ceza12 [Off] (28.02.2016 / 05:21)
Men pulu saxliya bilmirem pul oldusa vse qasiniram ona gore elime duseni gonderirem
Ne isi bacarirsan ?
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (28.02.2016 / 05:41)
Bele her iwi bacariram tam semimi kraska vururam oz evimizde her iwi ozum gorurdum evvel amma soradan bawin buraxdim onun)))gordum pul veren yoxdu ))elektrik iwinden bawqa bele anlayiwim var))malyari bacarmiram)))vururam divara hechne qalmir hamisi yere tokukur)))altiban vurmuwam))oz otagimin patalokinu ustaynan ikimiz vurmuwuq)))

Elektriki baxarirsan?
ceza12  ceza12 [Off] (28.02.2016 / 05:46)
Oz evimizin elektirik isin gormusem mene onu oyreden olmuyub ele usag vaxtindan ustalig mene maragli olub ama kiminse evinde gormurem o isi tam guvenmirem o isde ozume biraz cas bas qaliram
bele pol patalok fiqrnan aboy skatur metlag ne desen girisib islemisem hallalignandabtehvil vermisem kindisionerde 4 il islemisem her yay sezonunda yaxsi pul variydi hemde maragliydi
))
Hebbirde lambir padvisnoyda bacariram salto vurmagida bacariram
ceza12  ceza12 [Off] (28.02.2016 / 05:47)
Basqa yaddan cixan qaldi?))
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (28.02.2016 / 05:48)
Hexhne qaqaw senin kimi bacariqli insan gormemiwdim))yaradan veribde sene her cur bacariq)))

Yayda yene kondisionerde olassan?))
ceza12  ceza12 [Off] (28.02.2016 / 05:52)
Men ora isin qizigin vaxti gedirem mudur goruku catdira bilmirem zeng eliyir eli qaqasim gelde sexe isi dusib axi eli olub qaqasi ))elini gozu goturumure basqa vaxt cunki katibesine q0nmusdum)))
Ordanisler bebyerdedi duzelene oxsuyur?
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (28.02.2016 / 05:58)
Yox ee dahada chokur heyat..eyni qaydada gedirde brat..artim yoxdu maawda zadda amma qiyymetler qalib...kimde ne var heleki yeyir..mawinlarin qiymeti duwub dehwet..99un 4 farasi lap bele ureyin isteyeni 8 mine olub..evvel 10 mine tapa bilmirdun ee

Opeli dedin kiwiye redd elesin..
Наверх  Cemi mesajlar: 84129

<< 1 ... 2965 2966 [2967] 2968 2969 ... 8413 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (152)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1156 / 404