Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
KoNCeNo (11.03.2016/03:44)He olub O amma ekser Hallarda haksiz olduqumda caliwiram sohbeti boyudmuyum.
Xosbextlik nisbi bir mefhumdu bu gun meni xosbext eden nese sabah meni bedbext ede biler yani deye bilmerem bedbextem ve yaxidda xosbext birde her kes xosbextliyi bir weyde gorurde ac adamcun yemeyde,
En sevdiyin 2 reng hansidir?
deyiş. _K_O_T_İ_K_ (11.03 /03:46) [1]
KoNCeNo (11.03.2016/03:35)dilden pergarsanaa hamiyada soz catdirirsan) bu gece nastrayeniyam yaxwidi bow verdim))
Hec dexli var sizin sohbetden nece deqiqe kecmisdi dalbadal olsaydi yazmazdim sen cezayla sual cavab ele men kotikle ))))
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Neyine guvenirsen?
Semimiyetime
Mulayimliyime.
Qetiyyetliliyime.
Mene cox komek olur.
Hormet qazandirir.
Insanlardan Ise Atama ve ozume.
Umumi Tek ALLAHA
Sevdiyin Insanla En Romantik Bir gunu nece Tesevvur ederdin?
(Texmini yaz Nece olsa En Romantik Unudulmaz bir gun olar sencun)
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Wekilde gorduyun insani heyatda taniya bilirsrn?
KoNCeNo (11.03.2016/03:58)Bilmirem o insana qarwi nese Hislerim olsa taniyaram.
Ramantikam kasaddi bele deye bilerdim ki,her kesden bir gunlukde olsa uzaq olaq o ve men olum gezek deyek gulek xos bir gun kecirek her seyi unudaq tel falan sonsun ancaq ozumuzu esidek)))Wekilde gor
Bele Oteri insani amma yox.
Hislerinle hereket etmeyi sevirsen ya agilinla?
KoNCeNo (11.03.2016/03:58)Texmini Aglimda Olan O ramantikani yawamiwam birdefe Hemen Gunnen olan Wekil avatarimdadi hal.hazirda.
Ramantikam kasaddi bele deye bilerdim ki,her kesden bir gunlukde olsa uzaq olaq o ve men olum gezek deyek gulek xos bir gun kecirek her seyi unudaq tel falan sonsun ancaq ozumuzu esidek)))Wekilde gor
Sen deyesen suali basa dusmedin ne hiss deyirem ki,sene wekil gosterdiler sabah o adami yolda gorsen taniya bilersen ki,bu wekildeki adamdi?
KoNCeNo (11.03.2016/04:04)Goz yaddawim Yaxwidi Amma yalan daniwmaq Istemirem buna Deqiq cavab vere bilmerem.
Aglimla hislerimle hereket etseydim indi heyatda yoxdumSen deyesen suali basa dusmedin ne hiss deyirem ki,sene wekil gosterdiler sabah o adami yolda gorsen taniya bilersen ki,bu wekildeki adamdi?
Amma mence yox.
Gosterseler Taniyaram Amma tesadufu rastlawsam yox mence.
Hansi Tip oglanlar diqqetivi celb edir?
<< 1 ... 3049 3050 [3051] 3052 3053 ... 8413 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (152)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1151 / 513

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!