💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat

KoNCeNo (11.03.2016/03:44)He olub O amma ekser Hallarda haksiz olduqumda caliwiram sohbeti boyudmuyum.
Xosbextlik nisbi bir mefhumdu bu gun meni xosbext eden nese sabah meni bedbext ede biler yani deye bilmerem bedbextem ve yaxidda xosbext birde her kes xosbextliyi bir weyde gorurde ac adamcun yemeyde,
KoNCeNo (11.03.2016/03:35)dilden pergarsanaa hamiyada soz catdirirsan) bu gece nastrayeniyam yaxwidi bow verdim))
Hec dexli var sizin sohbetden nece deqiqe kecmisdi dalbadal olsaydi yazmazdim sen cezayla sual cavab ele men kotikle ))))

KoNCeNo (11.03.2016/03:58)Bilmirem o insana qarwi nese Hislerim olsa taniyaram.
Ramantikam kasaddi bele deye bilerdim ki,her kesden bir gunlukde olsa uzaq olaq o ve men olum gezek deyek gulek xos bir gun kecirek her seyi unudaq tel falan sonsun ancaq ozumuzu esidek)))Wekilde gor

KoNCeNo (11.03.2016/03:58)Texmini Aglimda Olan O ramantikani yawamiwam birdefe Hemen Gunnen olan Wekil avatarimdadi hal.hazirda.
Ramantikam kasaddi bele deye bilerdim ki,her kesden bir gunlukde olsa uzaq olaq o ve men olum gezek deyek gulek xos bir gun kecirek her seyi unudaq tel falan sonsun ancaq ozumuzu esidek)))Wekilde gor

KoNCeNo (11.03.2016/04:04)Goz yaddawim Yaxwidi Amma yalan daniwmaq Istemirem buna Deqiq cavab vere bilmerem.
Aglimla hislerimle hereket etseydim indi heyatda yoxdumSen deyesen suali basa dusmedin ne hiss deyirem ki,sene wekil gosterdiler sabah o adami yolda gorsen taniya bilersen ki,bu wekildeki adamdi?