Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Eksperd (20.03.2016/21:24)Kasibciliq Senin Bawivi ucurdube temiz
Verimde))) dil vurmusan?))))))))))
_K_O_T_İ_K_ (21.03.2016/00:40)Memew gormisen kimle menle bela daniwsin? Bu volyani hardan gotrib bele danwisanki sen menle?
Sen gijdillaqsan Ya Ozuvu gijdillaq Yerine Qoymusan?
Eksperd (21.03.2016/00:54)Sen Dil vurursan deyende Hansi otveti gozduyurdun?
Memew gormisen kimle menle bela daniwsin? Bu volyani hardan gotrib bele danwisanki sen menle?
Quwdama Quwxanan dagilar.
Ged iwinnen mewqul ol.
_K_O_T_İ_K_ (21.03.2016/00:57)Aee wapalaq yazdun + 18 sual verin, manda + 18 sual verdim movzuda, yazmadim ramin dil vurmusan, indi men bu movzuda yazacamki ramani qebrastanliqina aparib ustuve iwesem neyliyersen? Sen atdanib yazassanki cimecem?
Sen Dil vurursan deyende Hansi otveti gozduyurdun?Quwdama Quwxanan dagilar.Ged iwinnen mewqul ol.
Quwxanmi dirsen, quwxanam haradi menim? Izahin vere bilersen? Varyoxunsikim gotve soxaram her otranda meni yadva salarsan
Got gede, sozi bawa duw sonra yaz
Aqilli ol
Eksperd (21.03.2016/01:03)Men yazmiwam +18 sual ver yeni mene cavablandirim.
Aee wapalaq yazdun + 18 sual verin, manda + 18 sual verdim movzuda, yazmadim ramin dil vurmusan, indi men bu movzuda yazacamki ramani qebrastanliqina aparib ustuve iwesem neyliyersen? Sen atdanib yaz
Sende Yazirsan ki,Dil vura Bilirsen Wapalax Menim sennen Ele zarafatim var?
Men Sene Ele Alcaldici soz demiwem?
Elxan Bidene mene Werh yazib menim Mazqimi sikme.
Sen Zarafat eliye bilmirsen.
Eksperd (21.03.2016/01:03)Birdeki Agzinnan cixan sozderivi Filtirovat ele.
Aee wapalaq yazdun + 18 sual verin, manda + 18 sual verdim movzuda, yazmadim ramin dil vurmusan, indi men bu movzuda yazacamki ramani qebrastanliqina aparib ustuve iwesem neyliyersen? Sen atdanib yaz
Cawma Agilli ol.
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
Black_Attack (21.03.2016/01:19)Men Heckimnen dalawmiram Bratka.
ala bayram gunudu savashmiun)
Hamuza hormet elemiwem Hormet saxliyin.bawqa hecne istemirem.
_K_O_T_İ_K_ (21.03.2016/01:12)Men ne yazram yaxwi bilram, aqzimnan cixarduqum her sozde rastamowka edib cixarram, sen orda yazmamisan 18+ sual verun mene, yazibsan 18+ sual verin, mende sual verdim, aduvu ya nikivi yazmadim, yene diyrem girib bu movzuda yazsam bacivi sikdiyimnen xeberun var? Ozve gotrib cavab yazassan????? Gotirmiyessenki duzdu?? Movzudu yazmiwam, sene unvanlamamiwamki fikirlewesen duzdu??? Indi bes neye ozve gotrib burda at kimi dirawirsanki manla? Movzuya yazlan werhi ozve gotrib mana yazsan quwxanavi daqidaram, o cumlenin izahin vere bilersen mene?????
Birdeki Agzinnan cixan sozderivi Filtirovat ele.Cawma Agilli ol.
Qaldi aqilli ol diyirsen aqzinsikim aqilli deylem men....
Get ramin gotvun dewyinin yaninda bir dewiyde men acaram, yazdiqlarivi fikirlew yaz, ki gor ne yaziram...
Yo bu warhimnende sonra birde hecne anlamason bawdan ayaqa yaziwmamizi birde oxu, anlayarsan...
Gordun yene anlamirsan burda hecna yazma, waxsida yaz nomremi verim, ...
Ardını oxu >>
<< 1 ... 3138 3139 [3140] 3141 3142 ... 8413 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (152)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1135 / 816

Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.