Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
*****OLu_YaZaR***** (21.03.2016/03:23)Siz zarafatnan tehqiri Ayird ede bilmirsiz sadece.
_K_O_T_İ_K_, Bagiwlayin mudaxile edirem..Qaqam bayram Gunu niye dalawirsiz?(( Eger Eksperdle zarafatiniz vardisa etrafdakilarin ne fikirleweceyin qozuva almazdin gerek.. Kimse iki neferin.zarafatind
*****OLu_YaZaR***** (21.03.2016/03:47)Menim bawim cixmir Sene her werhin sonunda bu ")))))" Smariki yazmaliyam ki,Bilesen Sene qarwi Aqressiv olmadiqimi?
_K_O_T_İ_K_, axaxa))mene niye eseblewirsen ?)) men dedimki belke zarafatiniz var.. tehqirle zarafati cox gozel ayrd edirem. )) ummuyetle zarafat deyilen weyi men obwakda etmirem.. ummuyetlw soyuwlu z
Soz yazdin sakit cavab yazdim senin ne xetrive deydi ki indi?
Ikincisi ise Sen bilmeden Fikir Bildirmede biraz diqqetli ol birinci soruw Zarafativiz var ya yox....
Sen uje Kankret meni gunahkar cixarirsan bilmeye bilmeye.
Ucuncusu de ki,deyirsen soyuwlu zarafati goturmersen sene yazanin Iki bawi olmalidi nebilim 93 diwi ....
Ozun goturmediyin weyi menim Goturmemi istiyirsen?
Ikinciside ki,Men Soruwmuram Qebul elemeliyem ya yox...
Soruwuram o werhi gorende kimin Aglina ilk ne geldi O sualin mene unvanlandiqini ya bawqa adama.
Cavab yazan Oz kiwiliyine yazsin Bu qeder.
*****OLu_YaZaR***** (21.03.2016/03:59)Sen bu sohbeti nece bawa duwursen?
_K_O_T_İ_K_, Bax sene qardaw deyirem yazdigimi pis menada anlamayasan deye.. dedim axi hami eyni deyil.. axrda )) bu iware qoymuwduz dedim yeqin zarafatiniz var.. zarafatiniz varsa deyimki zarafat et
_K_O_T_İ_K_ [ON] (20.03.2016 / 19:52)
Olmadiki )))))
+18 sual verin verin )))
Eksperd [Off] [cavab] [sitat] (20.03.2016 / 21:24)
Verimde))) dil vurmusan?))))))))))
<< 1 ... 3140 3141 [3142] 3143 3144 ... 8413 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (152)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1135 / 876