canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Növbeti istifadeçiye sual verin...
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (21.03.2016 / 03:41)
*****OLu_YaZaR***** (21.03.2016/03:23)
_K_O_T_İ_K_, Bagiwlayin mudaxile edirem..Qaqam bayram Gunu niye dalawirsiz?(( Eger Eksperdle zarafatiniz vardisa etrafdakilarin ne fikirleweceyin qozuva almazdin gerek.. Kimse iki neferin.zarafatind
Siz zarafatnan tehqiri Ayird ede bilmirsiz sadece.
*****OLu_YaZaR*****  *****OLu_YaZaR***** [Off] (21.03.2016 / 03:47)
_K_O_T_İ_K_, axaxa))mene niye eseblewirsen ?)) men dedimki belke zarafatiniz var.. tehqirle zarafati cox gozel ayrd edirem. )) ummuyetle zarafat deyilen weyi men obwakda etmirem.. ummuyetlw soyuwlu zarafat etmirem. nede hec kesden goturmerem.. menimle soyuwle daniwanin iki bawi olmalidi):sadece her insanin ferqli harakteri var.. Neyse ozvuz bilersiz)) men sadece fikrimi bildirdim)) durub mene aqressiv cvb yazirsan.. xow sohbetler.
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (21.03.2016 / 03:51)
*****OLu_YaZaR***** (21.03.2016/03:47)
_K_O_T_İ_K_, axaxa))mene niye eseblewirsen ?)) men dedimki belke zarafatiniz var.. tehqirle zarafati cox gozel ayrd edirem. )) ummuyetle zarafat deyilen weyi men obwakda etmirem.. ummuyetlw soyuwlu z
Menim bawim cixmir Sene her werhin sonunda bu ")))))" Smariki yazmaliyam ki,Bilesen Sene qarwi Aqressiv olmadiqimi?
Soz yazdin sakit cavab yazdim senin ne xetrive deydi ki indi?
Ikincisi ise Sen bilmeden Fikir Bildirmede biraz diqqetli ol birinci soruw Zarafativiz var ya yox....
Sen uje Kankret meni gunahkar cixarirsan bilmeye bilmeye.
Ucuncusu de ki,deyirsen soyuwlu zarafati goturmersen sene yazanin Iki bawi olmalidi nebilim 93 diwi ....
Ozun goturmediyin weyi menim Goturmemi istiyirsen?
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (21.03.2016 / 03:54)
Mene Ele bir oglan gelsin pritenziya tutsun ki,hansi ki,ozu qebul eder o sozu.

Ikinciside ki,Men Soruwmuram Qebul elemeliyem ya yox...
Soruwuram o werhi gorende kimin Aglina ilk ne geldi O sualin mene unvanlandiqini ya bawqa adama.
Cavab yazan Oz kiwiliyine yazsin Bu qeder.
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (21.03.2016 / 03:55)
Yuxardaki werhlerden uje Biri Avtomatik tesdiq edib ki,o sual mene unvanlanmiwdi.
*****OLu_YaZaR*****  *****OLu_YaZaR***** [Off] (21.03.2016 / 03:59)
_K_O_T_İ_K_, Bax sene qardaw deyirem yazdigimi pis menada anlamayasan deye.. dedim axi hami eyni deyil.. axrda )) bu iware qoymuwduz dedim yeqin zarafatiniz var.. zarafatiniz varsa deyimki zarafat etmeyin?))) indi bildimki zarafatiniz yoxdu.. orda verdiyi sualin yerinde cox sual ola bilerdi.. caliw unvaniva deyilmediyi sozu ustuve goturme .. Kimin nece bawa duwduyunun menasi yoxdu.. oz kiwiliyime o sualdan sonra sen atvet yazmiwdin soyuwlu.. bax onda kankret sualin sene verildiyi menasina geldi..
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (21.03.2016 / 04:02)
*****OLu_YaZaR***** (21.03.2016/03:59)
_K_O_T_İ_K_, Bax sene qardaw deyirem yazdigimi pis menada anlamayasan deye.. dedim axi hami eyni deyil.. axrda )) bu iware qoymuwduz dedim yeqin zarafatiniz var.. zarafatiniz varsa deyimki zarafat et
Sen bu sohbeti nece bawa duwursen?

_K_O_T_İ_K_ [ON] (20.03.2016 / 19:52)
Olmadiki )))))

+18 sual verin verin )))
Eksperd [Off] [cavab] [sitat] (20.03.2016 / 21:24)
Verimde))) dil vurmusan?))))))))))
*****OLu_YaZaR*****  *****OLu_YaZaR***** [Off] (21.03.2016 / 04:02)
"Kimin nece bawa diwmeyinin menasi" yoxdu deyende yeniki onsuzda bawa duwen caliwib yaxwi menada bawa duwecek.
*****OLu_YaZaR*****  *****OLu_YaZaR***** [Off] (21.03.2016 / 04:03)
_K_O_T_İ_K_, Qaqam bir yanda siryoznu sohbet gedir bir yanda gulmek tutub.. yazmisanki 18 + sual verin )))
*****OLu_YaZaR*****  *****OLu_YaZaR***** [Off] (21.03.2016 / 04:04)
nece bawa duwduyumu yazmiwam
Наверх  Cemi mesajlar: 84128

<< 1 ... 3140 3141 [3142] 3143 3144 ... 8413 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (152)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1135 / 876