Saytın Ən varlısı ol : *__MiNCe__BisoU__* - 10 manat
Sayta Daxil Olun!
~QORXUSUZ~ (05.03.2014/20:34)psix hec kim hec kime yaltaqlanmir burda millet dost taniwiyla mehribandi sene nie tesir edir??? agilli ol!!
sen narahat olma burda ozume oqlan axtarmaqa gelmemiwemki ozumu goze soxam onsuzda burda haminin menen zehlesi gedir buda mene xowdu azinan kimese yalataqlamiram kime sozum olsa cesna uzune direm tak
Eksperd (05.03.2014/20:38)he yaziqdi sevinsin ki senden xow soz ewitdi yaziq.. buna bir oglan tapilsaydi milletin iwine burnunu soxmazdi..
JaB_TaK_Hai_JaaN, еле йаздики севинсинде бираз ))
JaB_TaK_Hai_JaaN (05.03.2014/20:36)yazdimki arxamca palaskat elemeyin qanmadiz qinamirame beyaqdan yazdiqlara baxib ne yuvan quwu olduqu gordum get bawqa yuvaya senin kimilerin qabaqina men den atmiram vse senen daniwmaqa utaniram uje cunki seviyen uje ayaqimin altindadir
qadam bundan gozel olsa gerek Jolieden ne olsun bilmiremqiz xeste psixdi kime catdi iliwir soyulur ama yene ders almir..senide ki taniyanlar taniyir o tanimasa ne olacaq..
JaB_TaK_Hai_JaaN (05.03.2014/20:40)баладжадидаа фикир верме)))
he yaziqdi sevinsin ki senden xow soz ewitdi yaziq.. buna bir oglan tapilsaydi milletin iwine burnunu soxmazdi..
~QORXUSUZ~ (05.03.2014/20:41)azz seviyyeden bixeber Kucuk quwda varsan quwbalada!!! seni kimi soxulcanlari men hec tapdamiramda!!!! flyyyyy balaca zindixx!!
yazdimki arxamca palaskat elemeyin qanmadiz qinamirame beyaqdan yazdiqlara baxib ne yuvan quwu olduqu gordum get bawqa yuvaya senin kimilerin qabaqina men den atmiram vse senen daniwmaqa utaniram uje
~QORXUSUZ~ (05.03.2014/20:41)men bayaqdan goruremki burdasan ona gore de yazdim..!! ve ewwek sensen heyvere!! o gun oglan mene ele soyseydi qacardim forumdan ama sen sirtilmisan oyrencelisen!!
yazdimki arxamca palaskat elemeyin qanmadiz qinamirame beyaqdan yazdiqlara baxib ne yuvan quwu olduqu gordum get bawqa yuvaya senin kimilerin qabaqina men den atmiram vse senen daniwmaqa utaniram uje
Eksperd (05.03.2014/20:42)elimde iwim vardi gedecekdim bu zibilceye gore qaldim.. bu nie yanir ay qadam??
баладжадидаа фикир верме)))
JaB_TaK_Hai_JaaN (05.03.2014/20:44)kim soyub mene de hemin movzunu xeberim olmayib oda kimdise yeqin ozunu kiwi bilibde day dimirki qadinla qizla soyuwden daniwmaq kiwilikden doyul qinamirame seni day
men bayaqdan goruremki burdasan ona gore de yazdim..!! ve ewwek sensen heyvere!! o gun oglan mene ele soyseydi qacardim forumdan ama sen sirtilmisan oyrencelisen!!
Eksperd (05.03.2014/20:46)getdim qadam helelik gunsuzzz.
JaB_TaK_Hai_JaaN, ешшш нейсе фикир верме
)<< 1 ... 314 315 [316] 317 318 ... 8415 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (152)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1736 / 1285

qiz xeste psixdi kime catdi iliwir soyulur ama yene ders almir..senide ki taniyanlar taniyir o tanimasa ne olacaq..