Saytın Ən varlısı ol : *__MiNCe__BisoU__* - 10 manat
Sayta Daxil Olun!
JaB_TaK_Hai_JaaN (05.03.2014/20:47)саол)
getdim qadam helelik gunsuzzz.)
~QORXUSUZ~ (05.03.2014/20:46)off gede bilmirem bunun uzunden.. azz o gun hansisa temada bir oglanin werhine iliwdin oda soydu buladi seni onda qariwmaq istedim iwe ama indi deirem yaxwiki qariwmamiwam cunki bildimki qawinan sensen!!!
kim soyub mene de hemin movzunu xeberim olmayib oda kimdise yeqin ozunu kiwi bilibde day dimirki qadinla qizla soyuwden daniwmaq kiwilikden doyul qinamirame seni day
Eksperd (05.03.2014/20:48)merdimazari axtarmaqla deilki.. Bilirem getsem qatiqlicaq gede bilmirem..
саол)
~QORXUSUZ~ (05.03.2014/20:46)bax deirem sene menim burda hec kimle iwim yoxdu ama kimse iliwerse alacaq payini tebii ki qiz cunki men seni kimi hec bir oglana iliwmirem!! Agilli ol yoxsa vallahi burda gununu qara edecem!
kim soyub mene de hemin movzunu xeberim olmayib oda kimdise yeqin ozunu kiwi bilibde day dimirki qadinla qizla soyuwden daniwmaq kiwilikden doyul qinamirame seni day
Eksperd (05.03.2014/20:52)mende uje getdim gunsuz.. helelik qadam))
JaB_TaK_Hai_JaaN, мен циxдим гунсуз)
JaB_TaK_Hai_JaaN (05.03.2014/20:51)offffffffffffff bezdime ay qiz elcekde boooooooooooooooooooooy bawimi aqritma day belli oldun neyse baqla sohbeti onsuzda menim ucun onemsiz birisen tek sen yoxe dostluqumda olanlardan bawqa hec kim maraqli deyil mene
bax deirem sene menim burda hec kimle iwim yoxdu ama kimse iliwerse alacaq payini tebii ki qiz cunki men seni kimi hec bir oglana iliwmirem!! Agilli ol yoxsa vallahi burda gununu qara edecem!
~QORXUSUZ~ (05.03.2014/20:55)aazzz qatiq paz olmusan butun sohbetlerime deirsen el cek?? xestesen???psix aaa!! azz qirildaaa imkan ver gedim iwim var!! seviyyen olsun!!
offffffffffffff bezdime ay qiz elcekde boooooooooooooooooooooy bawimi aqritma day belli oldun neyse baqla sohbeti onsuzda menim ucun onemsiz birisen tek sen yoxe dostluqumda olanlardan bawqa hec kim m
<< 1 ... 315 316 [317] 318 319 ... 8415 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (152)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1738 / 1390

)