canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Növbeti istifadeçiye sual verin...
Eksperd  Eksperd [Off] (26.03.2016 / 00:10)
Bir packa, hele 3,5 de dilananlara verem hamsin ozim cekmiramda yani

Siqaret cekende bawun firlanirdi?) Bilem cekmemiw olmazsan)
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (26.03.2016 / 00:12)
 ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
Siqaret barmaqla sayilacaq qeder cekmisem onda da hec bir tesir olmayib mene))

hec wer atiblar sene?
Eksperd  Eksperd [Off] (26.03.2016 / 00:16)
Wer yo, ama bir dafa yeniyetme vaxti klubda oqirliq olmuwdu, telefon, oda tapilmadi kim oqriyib, wupali qaldida hami mana qarwi yoxe umimide, istiyardim tapilsin, balka biri ozliyinda duwnur man oqurlamwam deye

Pewman oldiqun ne varki hemwe yadva duwur heyflanirsan?
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (26.03.2016 / 00:19)
 ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
Pewman oldugum var bir iki qerarlarima gore oda sirf wexsi heyatimdi bele uzun uzadi yazmaq istemirem

Papa willesi yemisen aglun kesennen?))
Eksperd  Eksperd [Off] (26.03.2016 / 00:23)
Uwaq vaxti cox doyulmuwem, kiwi esebidi cox, itbalasi kimi cirpirdi 14,15 yawinnan sonra el qaldirmayib ama
Onan sonra el qaldrilacaq nir hereketimde olmiyub sozin acqi, orda burda ewdiram deyir raziyam ovladlarimnan) bilsen bu yawma kimi bir bolme qapisi acmiyib mene gore, ve ya ata 5 ver 3 ver dimamiwam, hamwa ozim iwlamwam ozmi tamin etmiwem, artiqinda eva vermiwam

Yuxisizliqa dozmin var? Nece gun yatmadan qala bilersen?
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (26.03.2016 / 00:28)
Iki gun qalmisam yuxusuz deqiq indi deye bilmerem ondan artiq qala bilerem ya yox))

Dostuvun yalanin gizlede bilersen hansiki o qarsi terefe ziyan verecey amma dostuva gore deye bilmirsen heqiqeti ne ederdin o zaman?
Eksperd  Eksperd [Off] (26.03.2016 / 00:32)
Mana deylen yalan doqru ferq etmez sozi mene guvenib derse, oni kimasa dimayin yeri yoxdi, ziyan yo lap olecey, meslehet bilse ozi deyer
sualin birazca qarwiq oldi ya man tam anlaya bilmedim diyasan

Padruqan var? Hansiki tam guvenirsen bilsenki hecvaxt sene arxa cevirmez?
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (26.03.2016 / 00:37)
Padruqam vardi hansiki cox guvendiyim sonra menden bir sey gizletdi ve bu menim xosuma gelmedu xosum gelmir ki,men onunla her seyi bolusem amma o menden nese gizletsin bunu bilende ondan kusdum bir muddet danisdirmadim sonra barisdiq amma men evvelki kimi guvenmedim uje bele deyib gulurem gezirem eylenirem onunla amma bir derdim sirrim olanda artiq boluse bilmirem bir insan guvenimi bosa cixardisa vse barisiram tekrar guvenmirem amma bir oglan dostum var tam guvendiyim umumiyyetle bir sey deyim arada sevgi olmasa oglan dostu qizdan yaxsidi cunki qiz qiza paxilliq edir duzun demir)))

qiz dostun var?

deyiş. KoNCeNo (26.03 /00:37) [1]
Eksperd  Eksperd [Off] (26.03.2016 / 00:41)
Yox

qizin menle nece dostluqu alina bilerki? Men her sozmi sohbetmi ona diya bilmiyacam axi
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (26.03.2016 / 00:44)
Niye deye bilmirsen ki,agilli qiz olsa mem kimi demek olar)))))))))))

uzun muddet saxladigin bir esya var yadigar olaraq deyek?))
Наверх  Cemi mesajlar: 84128

<< 1 ... 3174 3175 [3176] 3177 3178 ... 8413 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (152)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1137 / 563