canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Növbeti istifadeçiye sual verin...
Eksperd  Eksperd [Off] (08.05.2016 / 01:26)
12 di ya 14

5 barmaq tewkil elye bilersen? Ya harda satirlar bilmirsan?

deyiş. Eksperd (08.05 /01:26) [1]
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (08.05.2016 / 01:28)
ozumde var idi ee seviyye bir wey dagistandan getirmiwdiler hem bicaq hemde bew barmaq..eldede rahat idi choxx..kime verdim qaldi yadimdan chixib..bele rastima chixsa vererem.

mawinda bita zad yoxundu?))
Eksperd  Eksperd [Off] (08.05.2016 / 01:35)
Mawinda ureyin ne istesen var)) gece her cur bacsin skdiyim minir mawna,kecen ay gece neqliat nazirliynin qabaqinnan saqa karli markisa taraf dondim biriel eledi, otirdi atciliq bine) gece 2 zad olardi didim vsoda) qapidan bicaqi gotrub atdim cibmeki indi binede goren ne gozluyur))) getdim saaqa don sola don)) axir bir boyk darvazanin qabaqinda saxladim, pultla darvazani acdi didim a vso)) klentdu narmalni))) girdi icari dostun qiwqirub caqirdi dostu yatibmiw icarda) geldi qapni acdi, elinde bir 10, bir 5, 2 denede manat, 15 manati verdi didi besdi?) Didim ee besdi day 2 manatda ozve qalsinda))))) ( halbiki bes idi polnu) didi diyan)) obri cibinende 5 manat cixardi atdi sdenanin uste)) cixdumggaldim yatdim)))
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (08.05.2016 / 01:41)
hee taksi bir az apasnidir her cur anasi qehbe minir.. baw agrisi olmasin bir wey daniwim..
demeli bir gun gecedi hardasa 1e qalib dostumda gelirik (Babayev niki) nese sabuncu korpusunden duwduk gordum yolun qiraginda 2 nefer dayanib biri cavandi men uawda biride olarda 40-45 yawinda saxladiq dedimki hra gedirsiz gelin gedek yolumuzun ustundedise duwerdiz ve dedimki pulsuz apaririqda havayi..qaqaw dedimi men qainin yanida qaliram dedimki hamamin yanindan iceri gedeceyik sen 5 deq piyada gedib catarsan nese mindi o biri deyirki balaxanida qaliram dedimki day day gel ora kimi gedek ordan bir wey fikirlewersen.. mene dediki qiwqira qiwqira ordan ora piyada getcem??ozde bele))beynim condu dedimki sikim var yoxuvun aqzin havayi aparmagim bes dor helem bir ustumede qiwqirirsan..beynim condu duwurdum got baw eleyim dostum surdu getdik..aciqa qaqawi duz qapisina aparduq))onuda apararduq Allah haqqi..deseydiki xaiw edirem aparun aparrdiq..

pulsuz kimise aparmisan ozun saxlayib demisen k
...
Ardını oxu >>
Eksperd  Eksperd [Off] (08.05.2016 / 01:46)
He, klent daniyca gedende hemwe piyada gece gedene saxliyib deyrem flan yere kimi gedrem ge otur aparim, belede pulum yoxdu ya bir manatim var flan yere apararsan deyenleride aparmiwam hemwe etaqa, no sifatna baxibda) elesi varki barda 200 xercliyib cixirki qaqaw pulum yoxdu) baxirsanki icki iyi verir) diyrem biraz az icib taksiyede pul saxliyardin qrl)
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (08.05.2016 / 01:47)
nervinni Elxan sene derlerde hee?))

meynen yola chixarsan?)amma duzun de)))
Eksperd  Eksperd [Off] (08.05.2016 / 01:56)
Niye cixmiramki) sana dedimda gedey ismailliya naz eledun)))

2 hafta zad olar) ziya bunyadovda el elyib biri ( dernegul yolu) dir wamaxinka direm 5 manat verersende) diir men hemwe 1 manata gedrem) day hecne dimedim didim e qapni ort, daniwirdi) surdumki qapi cirpilsun, ortulsunda, saaat axwamtarafi 9 zad olar, marwurutdar iwdiyirda o vaxt, surdumki ele didi ae saxla baqaji ac) saxladim verdim dala, vvewin baqaja qoydu
Wamaxinkada saxlamiwam mawinda pul verdi baxmadimda, vurdum baqaj acildi duwdumki gotursun vewin ortum baqaji, baqajin iwuqu duwdu baxramki ala 1 manat))))))

Direm ee bu nedi?) Dir bir manata gelremde)) nece beynim condu oqrawdi, ele bil dedlerki elxan aqziva soxumda))) direm ee sene dimedim qapni ort, surmedim, qiwqurmadunki baqaji ac?) Diir he yoxumduda pulum)) direm e gijdillaq yoxundu minib marwiruta gelerdin) qiwqirdib aldim 5 manati, oturam mawna gorem danwir, yazdan duwdum direm e indu seni bir 20,30 manatliq dava dermanliqfa xerce salacam bawmi xarab el
...
Ardını oxu >>
@Manitou@  @Manitou@ [Off] (09.05.2016 / 08:41)
Samirin 4 almasi var Nicatin ise 5 almasi var, Kamil almasi yoxdu. Samir ve Nicat teneffus vaxti Kamile yazigi gelmediyi uchun butun almalari ozderi yeyib qehbelik elediler. Kamil dersde muellimeden icaze alib tualete getdi. Sual Kamil ac qalibsa tualete niye getdi?

a) ishemek uchun?

b) sichmaq ucun?

c) Aykanin mini yubkasina suxoylamaq uchun?

d) Muellimenin yeke memeshderinin shekline baxmaq uchun?))))))))
Black_Attack  Black_Attack [Off] (09.05.2016 / 10:37)
 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
e varianti yadunnan cizib broy o doqwuz almanin hez edilib cem firmadina dushmush halin yemeye gedib)))))
Eksperd  Eksperd [Off] (10.05.2016 / 21:54)
Netersen qardawum?)
Наверх  Cemi mesajlar: 84129

<< 1 ... 3326 3327 [3328] 3329 3330 ... 8413 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (152)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1144 / 951