Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
5 barmaq tewkil elye bilersen? Ya harda satirlar bilmirsan?
deyiş. Eksperd (08.05 /01:26) [1]
mawinda bita zad yoxundu?))
demeli bir gun gecedi hardasa 1e qalib dostumda gelirik (Babayev niki) nese sabuncu korpusunden duwduk gordum yolun qiraginda 2 nefer dayanib biri cavandi men uawda biride olarda 40-45 yawinda saxladiq dedimki hra gedirsiz gelin gedek yolumuzun ustundedise duwerdiz ve dedimki pulsuz apaririqda havayi..qaqaw dedimi men qainin yanida qaliram dedimki hamamin yanindan iceri gedeceyik sen 5 deq piyada gedib catarsan nese mindi o biri deyirki balaxanida qaliram dedimki day day gel ora kimi gedek ordan bir wey fikirlewersen.. mene dediki qiwqira qiwqira ordan ora piyada getcem??ozde bele))beynim condu dedimki sikim var yoxuvun aqzin havayi aparmagim bes dor helem bir ustumede qiwqirirsan..beynim condu duwurdum got baw eleyim dostum surdu getdik..aciqa qaqawi duz qapisina aparduq))onuda apararduq Allah haqqi..deseydiki xaiw edirem aparun aparrdiq..
pulsuz kimise aparmisan ozun saxlayib demisen k...
Ardını oxu >>
meynen yola chixarsan?)amma duzun de)))
2 hafta zad olar) ziya bunyadovda el elyib biri ( dernegul yolu) dir wamaxinka direm 5 manat verersende) diir men hemwe 1 manata gedrem) day hecne dimedim didim e qapni ort, daniwirdi) surdumki qapi cirpilsun, ortulsunda, saaat axwamtarafi 9 zad olar, marwurutdar iwdiyirda o vaxt, surdumki ele didi ae saxla baqaji ac) saxladim verdim dala, vvewin baqaja qoydu
Wamaxinkada saxlamiwam mawinda pul verdi baxmadimda, vurdum baqaj acildi duwdumki gotursun vewin ortum baqaji, baqajin iwuqu duwdu baxramki ala 1 manat))))))
Direm ee bu nedi?) Dir bir manata gelremde)) nece beynim condu oqrawdi, ele bil dedlerki elxan aqziva soxumda))) direm ee sene dimedim qapni ort, surmedim, qiwqurmadunki baqaji ac?) Diir he yoxumduda pulum)) direm e gijdillaq yoxundu minib marwiruta gelerdin) qiwqirdib aldim 5 manati, oturam mawna gorem danwir, yazdan duwdum direm e indu seni bir 20,30 manatliq dava dermanliqfa xerce salacam bawmi xarab el...
Ardını oxu >>
a) ishemek uchun?
b) sichmaq ucun?
c) Aykanin mini yubkasina suxoylamaq uchun?
d) Muellimenin yeke memeshderinin shekline baxmaq uchun?))))))))
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
<< 1 ... 3326 3327 [3328] 3329 3330 ... 8413 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (152)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1144 / 951

Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.